-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sir Riccio #8767 üzenetére
Ezek mar csak ilyenek, kulon szotar kell hozzajuk
Engem se akartak addig megerteni mig le nem idiotaztam oket... -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8752 üzenetére
Katasztrofálisak ezek a kínaiak, próbálom neki ecsetelni a problémát és olyan kész válaszokat adnak, hogy ezerötszáz lesz tőle a vérnyomásom. Mondom, hogy nincs GPS és nincs is mód az aktiválására, hiányzik ez a menüpont erre az a válasza, hogy nem minden körzetben működik a GPS, mondom neki a Play Store-t amire az a válasza, hogy én feltudom telepíteni. Arra a kérdésemre, hogy ez tök jó, de, hogyan azt mondja, hogy "internet". Jó, hogy nem linkeli nekem a google-t. Esküszöm veszek egy repjegyet, megkeresem és kinyitoma bootloaderét ennek a suttyónak.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8749 üzenetére
Arra nem várni kell, vagy van vagy nincs!De igen ha nincs benne gps akkor felejtős, mivel próbáltad a gpst?
Többiektől kérdezném a cwm recovery az a telefon adottságaihoz kell, hogy legyen igazodva?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8737 üzenetére
Klassz cucc használd egészséggel!
15 másodperc alatt újraindult?pff baszki ez kemény és azta CyanogenMod bootlogo
Na a gappsot csak cwm-ből tudod rendesen felrakni szóval azt valahogy fel kéne rakni(rootot nem tudom, de szerintem nem cwm telepítés miatt nem indul) nekem ugyanez volt skatenel mikor rátettel a jb-t és nem volt play, rátettem de nem indult utána cwm ből gapps csomag és ment is!
-
ZaXXoN
tag
válasz
Sir Riccio #8739 üzenetére
Az 1350mAh-ás akksija mennyire bírja? Szokásos egynapos üzemű?
-
GIJoe
addikt
válasz
Sir Riccio #8737 üzenetére
Köszönjük de MTK6575-el venni?
6577 legalább...
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8723 üzenetére
természetesen 5100-asra gondoltam,csak elírtam,sry
Mathias Rex: én nem mondhatom meg,h kérhetsz-e refundot. A helyedben várnék pár napot, mert ha már feladta, pláne DHL-lel, akkor nagyon hamar kiderül, ha van turpisság. természetesen ez csak akkor igaz,ha nem csúszol ki a 45 napból! Én a ttmalls-nál várok most 2 hetet. ha addig nem indítják útnak a csomagot,akkor visszakérem a pénzt. (2hét + szállítási idő < 45 nap). Erre a hétre ígérték. Jövő hét végéig muszáj teljesíteniük.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8723 üzenetére
Jól emlékszem, hogy korábban volt szó erről a telefonról? Kételkedve fogadtuk a specifikációit, sőt az árát is, de ezek szerint megérkezett, és a kijelző tényleg jó.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8720 üzenetére
baz és tessek ott van a kezedben, eddig mindenki csak fakenek gondolta!
iszonyu nagy gratula!!!hasznald egeszseggel
gappsot sserintem barmire ra lehet tenni, mert stock androidra is lehet
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8720 üzenetére
Tényleg IPS kijelzős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest