- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
mVideoPlayer - nem tudom mit tud abból, amit szeretnél, de nekem SGS-en bevált, mindent lejátszott, amit akartam.
A másik amit keresek egy hangoskönyvolvasó ami tud magyarul. Esélytelen?
Szerintem nem fogsz ilyet találni, mert a könyvolvasó/felolvasó programok nem rendelkeznek TTS (Text-To-Speech) motorral csak egy harmadik féltől származót használnak. Viszont ebből adódik, hogy egy TTS kell neked, amit meg lehet tanítani magyarul. Ilyen az SVOX Classic Text To Speech Engine. Ez maga a TTS motor és ingyenes, de Juditnak , aki tud magyarul, fizetni kell (553Ft). Ha ezeket telepítetted és konfiguráltad már "minden" felolvasó program tudni fog magyarul. Én csak kipróbáltam a felolvasást, de gond nélkül működött. Talán az Aldiko-val próbáltam, de az előbbi frissítés óta nem hajlandó elindulni. De mivel magyarul tudó felolvasó programot keresel, valószínűleg olvastattál fel valamivel és az SVOX-szal az is működni fog.
-
Z0C!
őstag
launcher pro
adw launcher
go launcher
zeam launcherezek mind mind "asztali" alkalmazások. maga a kezelő felület.
telefonon beállítod a gmail fiókodat.
asztali gépről küldesz rá egy launchert majd telepíted.
ha nem akkor feltöltöd vhova az .apk-t és azt a linket beírod a telefonodba a Launcherpro weboldala helyett
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest