- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
zeorsdfd #5852 üzenetére
Kösz, ezt még nem ismertem. Kipróbáltam, de nem győzött meg így elsőre. Ha hívnak, csak egyet csörög, de ott marad az előtérben felvehetem, elutasíthatom a hívást. Ha elutasítom, akkor kezd el tovább csörögni. Ha mégegyszer elutasítom, akkor szakítja meg a hívást. Még adok neki egy két napot, mert eddig nem találtam még egy korrektet sem. 3cxphone-t és a linpack-ot használtam, a többi rögtön kiesett a rostán. A 3cxphone-al az a bajom, hogy ha fut, nem lehet a media hangerejét állítani pl. a zene lejátszóban, csak a ring hangerőt. Ha kikapcsolom újra jó minden (kb. fél éves hiba ez, ott van a javítandók között a honlapjukon, de nem javítják). A linpack meg mostanában egyszer rendesen a fül részén szól, néha meg kihangosítva (htc-desire).
Aktív témák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest