- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Dottore #39365 üzenetére
Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen.
Aktív témák
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest