- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
Ha még azóta nem nem oldódott volna meg ez a probléma.
Én csak a Box-ot használom, és pont most töltögetem fel a képeimet rá. Ha az Upload gomb szélére kattinatsz, akkor lenyílik egy menü, és ott találod a 'Bulk Upload' menüpontot, aminek a segítségével fel lehet tölteni almappákkal rendelkező mappákat is. A 100 megás korlát itt is él olyan tekintetben, hogyha a mappában található a korlátnál nagyobb fájl, akkor nem engedi feltölteni a mappát.
-
bostone
addikt
A box nekem körülményesnek tűnik, nem beszélve arról, hogy irtó lassú a feltöltési sebességem, egyedül a az 50 giga tárhely, ami miatt gondoltam rá, egyébként már dobtam volna.
Dropboxot régóta nyüstölöm, de ott csak alig valamivel több, mint 5 giga az ingyenes tárhely. Nálam napi használatban van.
A sugasync-ről itt hallottam, 5 giga itt is elérhető alapból, viszont a telefonomnak zabálja az akksiját.
Saját képek tárolása lenne a cél, amolyan biztonsági mentésnek, ha véletlenül elszállna egyszer a vinyó.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Trollok komolyan
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Meta quest 3 128gb + kiegészítők
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest