Hirdetés
Aktív témák
-
tomy86
addikt
Arra esetleg nincs ötleted (vagy valakinek), hogy egyéb naptárakat hogy lehetne importálni a saját naptárba? Nálam a névnap, ünnepnap és hasonló naptárakat szinkronizálja a telefon. A gondom a sport naptárakkal van. Azok nem is jelennek meg a telefonon a szinkronizálható naptárak között és a weben az URL címnél is csak html kód van, ical nincs. Úgyhogy a mentés-importálás sem járható út.
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Hogy miért is fontos ez? Nos igen egyszerű oka van...
Már a Jorte-val és a Smooth calendar-al való kísérletezéskor rájöttem, hogy a Google naptárral való szinkronizálás erősen készülék és ROM függő.
Annak idején még én magyaráztam el embereknek, hogyan kell megjeleníteni a Magyar név- és ünnepnapokat a készülék naptárában.Nos azóta alig akadt olyan ROM a Bladen amin ez sikerült volna.
Közben készülékváltás is volt, de ezen sem jelennek meg a Saját naptáron kívül más naptárak.
Ezt már elég jól kibeszéltük a Galaxy W topikban. Valakinek megjelenik, valakinek nem.
Azóta sem tudok rájönni mi a fenétől függ. Sőt jelezték, hogy más készülékeken is van ez így.
Volt adatok törlése a naptár, naptár szinkonizáció, naptár tároló appoknál, még új Google acc-ot is létrehoztam azzal sem jó...
Nem csak a név- és ünnepnapok nem jelennek meg de tetszőlegesen létrehozott egyéni naptárak sem!Na mindegy, a lényeg, hogy ha manuálisan beimportálom, akkor tutira benne lesz
Más...
Van valaki wifi közelben vagy van mobilnet elérhetősége most?Leszedhetné nekem ezt: BetterSleep és feltehetné valahová...
Most fedeztem fel a frissítést, régen várok a hibajavításokra.
Kíváncsi vagyok jól működik-e már... (csak este leszek wifi közelben)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest