Aktív témák
-
tomy86
addikt
Arra esetleg nincs ötleted (vagy valakinek), hogy egyéb naptárakat hogy lehetne importálni a saját naptárba? Nálam a névnap, ünnepnap és hasonló naptárakat szinkronizálja a telefon. A gondom a sport naptárakkal van. Azok nem is jelennek meg a telefonon a szinkronizálható naptárak között és a weben az URL címnél is csak html kód van, ical nincs. Úgyhogy a mentés-importálás sem járható út.
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Hogy miért is fontos ez? Nos igen egyszerű oka van...
Már a Jorte-val és a Smooth calendar-al való kísérletezéskor rájöttem, hogy a Google naptárral való szinkronizálás erősen készülék és ROM függő.
Annak idején még én magyaráztam el embereknek, hogyan kell megjeleníteni a Magyar név- és ünnepnapokat a készülék naptárában.Nos azóta alig akadt olyan ROM a Bladen amin ez sikerült volna.
Közben készülékváltás is volt, de ezen sem jelennek meg a Saját naptáron kívül más naptárak.
Ezt már elég jól kibeszéltük a Galaxy W topikban. Valakinek megjelenik, valakinek nem.
Azóta sem tudok rájönni mi a fenétől függ. Sőt jelezték, hogy más készülékeken is van ez így.
Volt adatok törlése a naptár, naptár szinkonizáció, naptár tároló appoknál, még új Google acc-ot is létrehoztam azzal sem jó...
Nem csak a név- és ünnepnapok nem jelennek meg de tetszőlegesen létrehozott egyéni naptárak sem!Na mindegy, a lényeg, hogy ha manuálisan beimportálom, akkor tutira benne lesz
Más...
Van valaki wifi közelben vagy van mobilnet elérhetősége most?Leszedhetné nekem ezt: BetterSleep és feltehetné valahová...
Most fedeztem fel a frissítést, régen várok a hibajavításokra.
Kíváncsi vagyok jól működik-e már... (csak este leszek wifi közelben)
Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest