Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #17019 üzenetére
Nem, éppen a kezemben volt, és nyomogattam a Naptárban..
atillaahun: Az előbb egyébként szerintem nem azt írtam, amit kértél, mert az Beállítások/Alkalmazások/Futó szolgáltatások volt.
De te szerintem inkább a Beállítások/Alkalmazások kezelése/Futó alkalmazásokat kérted. Mindjárt írom azokat is:
Airplane mode, Android rendszer, Battery Status, Beállítások, com.android.providers. application, com.android.providers.users, Dialer Storage, DRM-tartalom, ES File Explorer, Google Partner Setup, Google Services Framework, Idő, Market, MmsProvision, Naptár, Naptár tároló, Névjegyzék tárhelye, News&Weathet, NoLES, Ring Toggle, Samsung billentyűzet, Security Storage, Szoftver frissítése, Tárcsázó, TwLauncher, Uslugi VPN, Üzenezek. Ezek vannak. Szerinted?
Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest