- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA RTX 3060 TI
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
sbernardo86 #31623 üzenetére
System Panel fizetős változata ér talán a legtöbbet fogyasztás nyomozásban.
Más.
Ismer valaki olyan adatforgalom mérőt a TrafficStats-on kívül, ami App-onként mér, és kézzel Reset-elhető?
Mert ez a mostani 40 MB-ot mért ma olyanhoz, ami tiltva van a Droidwall-ban. És nem tudom eldönteni melyik a szar. -
atillaahun
veterán
válasz
nagyvixi #31448 üzenetére
Szerintem először kell csutkára meríteni, hogy már bekapcsolni se lehessen, majd kikapcsolt állapotban maxra tölteni, esetleg párszori akksi ki-be-t és plusz rátöltést még csinálni, aztán még boot előtt Recoveryből törölni a batterystats-ot.
A futó rendszer alól kalibráló programok eredményessége vetekszik az önélező késével. -
atillaahun
veterán
válasz
whatnot #31434 üzenetére
A Samsung szerintem különösen szar szoftverrel szereli a készülékeit, 1 hónapot bírtam ki a Galaxy S-sel, az konkrétan nem fagyott, hanem memóriahibás volt. Tőlük többet fogpiszkálót se...
Egyébként maga az Android is elég vacak szerintem, én is csak lustaságból nem váltok, meg mert feltételezem a többi OS is szar csak másképp.Bár úgy általában én nem a stabilitására panaszkodom, az egy korrektebb márkával és verzióval megoldható.
-
atillaahun
veterán
touch.facebook.com-ot nézegettem mostanság böngészőből, mert friendcaster egy szarhalom, de az meg már nem akar most betölteni. Nektek se?
-
atillaahun
veterán
válasz
RaZroX #31342 üzenetére
Közben kipróbálgattam kicsit jobban. Ha hívás közben indítok zenét, akkor azt is a felső hangszóróra irányítja, így azt értelemszerűen nem hallja a másik fél, viszont ha átteszem a beszélgetést kihangosítóra, akkor a zenét is oda teszi, és azt már lehet hallani rendesen.
Szóval végeredményben működik a dolog, köszi a tippet.
Annyi hiba még van a dologban egyébként, hogy amíg a hívás aktív, addig nem lehet a zene hangerejét szabályozni, csak a bejövő hívásét, mert olyankor az az elsődleges.(#31385) pro-tone
Voice Dialer-re keresve a Market-en van némi halvány esélyed, hogy találsz ilyen programot, mert az Android alapból ezt magyarul nem tudja, csak az elterjedtebb nyelveken.
Igazából szerintem a régebbi butalefonok is csak úgy tudták ha először felvettél egy hangmintát mindenkihez akit így akartál hívni, majd a rendszer azzal hasonlította össze az aktuálisan bemondott mintát.
Ezzel viszont az a gond, hogy a legtöbb ilyen program szerintem a Google Voice Dialer-re alapoz, és valószínűleg nem rendelkezik külön beállítással, hogy külön mintákat rögzíthess a kapcsolatokhoz, és az alapján dolgozzon.
1-2 mondjuk előfordulhat köztük, de konkrét nevet sajnos nem tudok mondani, neked kell végigpróbálgatnod őket, ha nagyon fontos ez a beállítás. -
atillaahun
veterán
Szerintetek sem létezik olyan alkalmazás, ami beszélgetésbe tud hangot bejátszani, hogy a másik fél is hallja?
-
atillaahun
veterán
válasz
petipetya #31242 üzenetére
Hogy mik vannak.
Hát ha a beépített fájlkezelő látja a vinyó tartalmát akkor gondolom más program is, és akkor a torrent is tud rá tölteni. Ez esetben javaslom a tTorrent alkalmazást. A fizetős része tud 250 kbyte/sec felett is tölteni. Régóta használom, nálam itthon a 3 MB-os nettel, stabilan húzza 1MB-tal a sorozatokat, néha 2-re is felmegyen.(#31240) nagyvixi
SystemPanel. Viszont csak a fizetős változata tud monitorozni, és megmutatni adott időintervallumokba melyik program mikor és hány % processzort zabált.
Egész korrekt program, énis tegnap vadásztam le vele egy suspend nevű rendszerfolyamatot, ami éjjel-nappal 10% körül hajtja a procit, és óránként 2-3%-ot zabál. Mondjuk én egyelőre semmit sem tudtam vele kezdeni, mert leállítani nem lehet. De általában inkább az a jellemző, hogy valami felhasználói program a hibás. Bár esetemben is valószínűleg azok közül eredményezi valamelyik ennek a folyamatnak a pörgetését. -
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #31228 üzenetére
A cache ürítés használt neki. Most elküldte.
Köszönöm szépen!
Nem gondoltam, hogy ez ilyen egyszerű. Ezek szerint még ebbe is betelik valami memória, vagy átmeneti tároló? Vagy csak szimplán nem 100-as alkalmazás? -
atillaahun
veterán
Látott már valaki olyat, hogy befele jönnek az a levelek a gyári Gmail-lel, kifelé viszont nem hajlandó küldeni? Próbáltam most kettőt is, mindkettőnél beragadt a piros küldés feliratnál, és 10 perce ott áll. Újraindítás, szinkronizáltatás nem használ neki. Délelőtt még tudtam vele küldeni. Mi a pöcsöm baja lehet? Máskor is csinált már ilyet.
-
atillaahun
veterán
válasz
Luissimo #31060 üzenetére
És ez a titok esetleg tapasztalat, vagy mondták?
Mert nálam a kb. 6-8 kipróbált forgalommérő programból kettő nem volt még ami ugyanannyit mért.A fentebb felsorolt programok nagyja egyébként szemét, nem tudnak App-onként mérni, és csak reboottal resetelhetőek. Így azt esetleg megmutatják mennyi adatforgalmad ment el a havi korlátból, de azt hogy abból mi mennyit zabált, - valószínűleg a tudtodon vagy akaratodon kívül - ahhoz már valami kevés közük van.
-
atillaahun
veterán
Nem tudom mi lehetett akkor a gond a sorrenddel, végigpróbáltam mind a 4-et vagy mennyi volt.
Dropbox-ból megnyitás szerintem alap lenne, ES szépen csinálja. Stream-eléssel sem tudom mi baja lehet, ES egyből betolja a Mobo-ba, ez meg az Operának küldi, és fel sem ajánlja, hogy válasszak.Melyik fájlkezelő képes erre, kipróbálnám...
Ezt nem tudom mire érted.Egyébként még én is a lassúságát akartam felhozni, de azért nem írtam mert azt hittem csak az én telefonom kaka.
-
atillaahun
veterán
válasz
bunnyhu #30725 üzenetére
Beállítások > Alkalmazások > Kiválasztod amit bejelöltél és azon belül > Alapértelmezések törlése.
(#30726) gyuszmó
Nem tudom biztosan, de mintha hot reboot-nál csak annyit csinálna, hogy a launcher-rel együtt bezárja az összes memóriában lévő programot a rendszer, majd az alapokat újraindítja. -
atillaahun
veterán
Akkor egy kis tapasztalatmegosztás, hogy legyen mire keresni.
Kipróbáltam a File Expert-et, de már fél óra alatt annyi hibát találtam benne, hogy elment tőle a kedvem, ezért töröltem is. Apróság pl., hogy abc sorrendbe nevezésnél nem rakja előre a könyvtárakat, hanem berakja a listába név szerint a fájlok közé. Átállítani nem lehet. Cseppet zavaró. Aztán beállítottam a Dropbox-ot, egyetlen fájlt sem engem megnyitni, nem tudom így mire való ez a része. Betallóztam LAN-ról a laptop megosztott mappáit, streamelném a videót, erre megnyitja Opera-val, hogy hova töltse. Átállítani nem lehet, nem kérdez semmit. Plusz a beállítások része is nagyon karcsú, alig van benne valami értelmes konfiguráció.Autorun Manager - Letiltottam vele az idegesítő Media scan-t, hatástalan volt, továbbra is előjön az a takony minden egyes fájlműveletnél. Írtam a fejlesztőnek, nem válaszolt, normális magyarázat meg alig van a programhoz, hogy a reciever-ek, és az intent-ek mit jelentenek benne. Beállításokban szintén nem derül ki mire jó pl. a Chuck Norris mód.
Végül ezt is töröltem.Keresgéltem még normális launcher független widget-eket, amiből alig van. Végre találtam egy jó Contact Widget-et, amit nem kell fél órát állítgatni, és lehet vele közvetlenül hívni. Android Widget Pro a neve. Sok minden van benne, vagy 7 féle widget, naptár, facebook, twitter, könyvjelzők, stb. A könyvjelzőkkel az a gáz, hogy csak stock böngészővel mennek, ami viszont egy hulladék, úgyhogy erről le kellett mondanom, de az értékelésekbe azt írták a többi része egész jó. Mondjuk azokra nekem nincs szükségem.
Ja meg a TaskXP-t már említettem korábban, hogy eddigi leghasználhatóbb Task Switcher, és az egyetlen program ami nagyjából hiteles infót ad a teló RAM kezeléséről.
-
atillaahun
veterán
Fagyasztással nincs tapasztalatom, de az eltávolítást sem úgy kell érteni, hogy törlöd a francba, hanem áthelyezed egy backup mappába, aztán ha valami nem megy akkor visszarakod.
-
atillaahun
veterán
válasz
flash- #30569 üzenetére
Érdemes lenne azért tisztáznod, hogy mit értesz futás alatt, mert attól, hogy valami be van töltve a RAM-ba még nem jelenti azt hogy használja a processzort, vagy erőforrásokat.
Watchdogot én is próbáltam, de amennyire emlékszem nem tud historyt, csak valós idejű kijelzést, az alapján meg valami kevés következtetést lehet csak levonni.
Két, részben használható App/fogyasztás monitorozó programról tudok, az egyik a SystemPanel fizetős változata, a másik a MIUI beépített batterystat-ja.
Ezek mutatják napi/heti lebontásban az egyes programok mikor és hány % processzorhasználattal tartották ébren a telót, az Android alapvető hibái miatt ezez pontossága is megkérdőjelezhető. -
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #30544 üzenetére
Maga a Dropbox az megfelelő beállításokkal.
(#30556) Fehércápa
Ha a ROM-ra gondolsz azt az alap alkalmazáskezelő is kiírja.
Ha a RAM-ra, azt is, de arról keményen hazudik, ahhoz a TaskXP-T javaslom. Alapvetően szvsz legjobb task switcher, és eddig ez jelzi a legkorrektebbül a memóriát.Mingyárt kitűnik, hogy az 512 MB memóriával árusított telefonok nagyrészében valójában 150-250 MB használható csak felhasználói szinten.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nordik #30478 üzenetére
Nem tudom a telefonszám hogy jön ide, de a mobilnet maga sosem ingyenes. Vagy jár alapból az előfizetésedhez, vagy vásároltál külön, amiről gondolom tudnál, vagy net-start csomagod van, amivel keményed behúz a szolgáltató. Érdemes felhívni őket és megtudni. Ha az utóbbi az tiltasd le, vagy vegyél helyette 600 Ft-ért korlátlan lassítósat.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Drenadar #30453 üzenetére
Mármint a Mobo csinálja ezeket?
Igazán én is erősen fontolgatom mostanába a lecserélését, mert egyetlen hibája van, de az kurva idegesítő - ha kilépek belőle vissza gombbal, akkor dob egy FC-t, hogy hibás leállítás. 2 különböző telefon alatt is, nem tudok vele mit kezdeni.(#30457) flash-
És esetleg közzé tennéd ezt a listát?(#30458) zarew
Ez sajnos hiánycikk. 2-3 alkalmazás létezik hasonló, amikről tudok, de mind elég ostoba.(#30460) zho-lee
Lehet méretezni, csak sajnos a kép nem nő hozzá, csak a helyzetét változtatja. -
atillaahun
veterán
válasz
pepe10.10 #30443 üzenetére
Valaha próbált legszarabb Launcher. Felesleges mocorgó-ugráló-színes taknyokból 5-ös, funkcionalitás/konfigurálhatóságból 0. Ha azt a 3500-öt nekem fizetnék akkor sem használnám.
Egyébként én is ADW EX-xel tolom, messze nem tud mindent amit egy fizetés Launcher-től elvárnék, de eddig nem találtam jobbat. -
atillaahun
veterán
válasz
dodopek #30287 üzenetére
Esetleg próbáld ki az Opera-t, az úgy bezárja magát mint a huzat, ha akarod ha nem.
#30294) Necc
Ezért kell/érdemes/lehet/illik növelni az Appdrawer sorainak és oszlopainak számát egy custom launcher-ben. Nekem egy oldalon van az összes ikon, közel 60. Név, és bármiféle elrendezés nélkül.
Mindig pontosan tudom melyik ikon mi, és hol van.(#30315) daa-raa
Hát ha nagy igyekezetemben megírtam egy féloldalas hozzászólást, majd postolás után találok benne 66 helyesírási hibát, akkor én is megszerkesztem 8-10-szer, de azért 5 perc alatt izzadok vele rendesen.
Esetleg megnövelhetnétek a szerkesztési időt 15 percre, de már 10 is nagy haladás lenne szerintem.(#30330) acsati
Talán az Lgcamera-ra gondolsz.Más.
A lényeget meg majd elfelejtettem. Tudom, hogy 0,00...1% esélye van, de létezik olyan program, ami megtudja mondani ennek a barom Android-nak, hogy milyen sorrendbe zárja be a programjaimat, ha fogy a RAM?
Mert a falhoz tudnám csapni, mikor kilövi a böngészőt, meg a market-et, az üzenetkezelő meg a maps meg ott figyel a háttérbe 2 napig mikor múlt héten nyitottam meg utoljára -
atillaahun
veterán
válasz
Dark Archon #30205 üzenetére
Anysoftot nemrég frissítették ilyenre. Megfelelő beállításokkal egy kiosztásról írok ékezetes betűket dupla érintésre, számok alapkiosztás tetején vannak, és az összes írásjelet is tudja többszörös érintésre.
Egyetlen hátránya, hogy nem tudja ragozni a javaslatokat. -
atillaahun
veterán
Ez így érdekes, ugyanis Market-ben My Apps között nem látszó programokat nem kellene, hogy frissítsen. Kiír egyébként valamit, vagy csak mikor jónak látja kicseréli a legújabbra?
#30099) Bavid
Viber-rel most egyébként nem lehet nem Viber-t hívni fizetősen? Kerestem a tarifáikat, de nem találtam sehol. -
atillaahun
veterán
Alap Facebook-on és Friendcaster-en kívül nem létezik más ilyen hasonló faszbukk kezelő alkalmazás ugye? Csak mer egyik szarabb mint a másik.
Ja meg felraktam most ezt a Contact Widget-et, egész korrekt, egyszerű és teszi a dolgát - annak írom, aki szeret az asztalról egy gombnyomásra hívni.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #29789 üzenetére
Én anyámnak se adnám meg a bankkártya adataimat, nem hogy a neten. Természetesen a főkártyára értem, ha van netes kártyád, amiről csak annyit vonhatnak amit ráteszel, azzal mehet. Én is úgy vásárolok már régóta. Mondjuk nem pont a Marketen, mert ott elsőre behúztak picit.
(#29782) Probert75
De attól még ott marad alul meg felül is a 2 nagy üres hely ami elég bénán néz ki, hogy nem lehet vele csinálni semmit. Meg az is gáz, hogy a dokkon lévő ikonok számát se lehet állítani. -
atillaahun
veterán
GO Launcher-ben szerintetek sem lehet rendesen kikapcsolni a dokk bar-t, mert eltüntetni engedi, de attól még foglalja a helyet, és úgy elég szarul néz ki, mert kitakarja a felette lévő ikonokat.
Mert jó lenne a widgetek miatt, de asszem már korábban is ezért hagytam inkább fent az ADW-t, mert a GO-T nem lehetett rendesen konfigolni.:-( -
atillaahun
veterán
Van valakinek ötlete nem működő netmegosztásra?
Megosztom a mobilnetem WiFi-n laptoppal nyílt módban, fel is csatlakozik rendesen, de egyetlen oldalt sem tölt be. Telón megy. -
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.
(#28645) petipetya
A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.(#28646) k850
"Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.(#28672) idegenufo
Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben.
Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint te még nálam is hamarabb leléptél a Blade/Skate topic-ból, mert ott linkelgették sokat az utóbbi hónapokban az ARMv6-ra való Flash-t.
Érdeklődő kollégának: XDA fórum > kereső > armv6 flash > letölt > örül > kipróbál > rájön, hogy csak az alap vacak minőségű videók mennek vele > szomorkodik.(#28633) Liar
A kérdést nagyrészt nem értem, de mivel végigpróbáltam vagy 10 böngészőt, tudom hogy egyedül az Opera Mobile képes közel hibátlanul kezelni a letöltéseket, pl. a fájlmegosztós linkektől az összes többi kifekszik.
Ha nem ez volt a kérdés, akkor fogalmam sincs.(#28636) Mr X
Amikor legutóbb próbáltam a 240p feletti videókon kívül mindent vitt. Szerintem egész korrekt tákolmány, de a 600-as, 800-as procik nem nagyon bírják a komolyabb videólejátszást, főleg ha az beépülő tartalom. -
atillaahun
veterán
-
-
atillaahun
veterán
Nálatok a FriendCaster küldi az értesítést push módban? Nálam csak akkor, ha megnyitom a programot. Elég szutyok, remélem hamarosan megrohad már a faszbukk, és a többség átszokik google+ ra.
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28438 üzenetére
Persze.
Nekem úgy van beállítva DropSync-kel, hogy naponta este mikor töltőn van a telefon leszinkronizálja az SD-mre az aznapi változásokat WiFi-n, és így megnyitáskor nem kell letöltenem a fájlokat. -
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28431 üzenetére
Szerintem 3G-hez vagy FTP server klienst kell akkor telepítened a PC-re, és azzal megosztani a fájljaidat, vagy csinálni egy Dropbox account-ot (2 GB-ig ingyenes), amire a PC automatikusan felszinkronizálja a kiválasztott cuccaidat. A Dropbox pedig hozzáférhető az ES-ben is 3G-vel.
De gondolom nem kell mondanom, hogy a zene/videó streamelés mennyi adatforgalmat eszik mobilneten. Egyébként valóban hasznos ha valami fájl sürgősen kell, főleg dokumentumoknál, képeknél jön jól nálam.
Android-ra is lehet egyébként automatikusan szinkronizálni a fájljaidat a Dropbox accountról Dropsync alkalmazással. De az fizetős. Bár nem drága, és jól teszi a dolgát.Nekem is mániám egyébként, hogy az összes létező fájlom bárhonnan bármikor bármivel elérhető legyen. Nem volt kevés munka kitesztelni és beállítgatni mindent, főleg hogy nem egy program kell hozzá, de mostanra már azért elég frankón működik, nagyon kényelmes és hasznos dolog.
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28427 üzenetére
Mondjuk ES File Explorer-rel. Persze csak ha ugyanazon a WiFi-n van mindkét készülék.
-
atillaahun
veterán
Köszi mindkettőtöknek, de amennyire láttam nem lehet a Samba-t fix IP-re állítani. Így akkor mindig újra kell csatlakoztatnom a hálózati meghajtót, nem?
Más. Aki múltkor javasolta a TaskXP-T, annak hatalmas köszönet, a legjobb TaskSwitcher! Nagyon jól konfigurálható, mindent tud, amire szügség lehet, és jól is néz ki. :-)
-
-
atillaahun
veterán
És mi volt a legrosszabb? Nekem olyan 1,5 km (pedig Hejőcsabán lakom, ami azért még messze nem falu). Ha átlagot számolsz elég sok mérésből, szerintem kijön az a ~100 méter.
Igaz én se ástam bele magam ebbe mélyebben, csak felraktam régebben egy programot, ami a Google helymeghatározó által begyűjtött és tárolt koordinátákat mutatta a térképen.
Abban mondjuk lehet valami, hogy a szolgáltató valószínűleg tud pontosabb adatokat mérni, de erről felvilágosíthatna valami hozzáértő, hogy mennyire. -
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #28263 üzenetére
Tyűű, ilyen néven találtam vagy 6 alkalmazást, linkelnéd melyikre gondolsz?
-
atillaahun
veterán
A videó teljesen korrekt, és a téma valóban szerteágazó, rengeteg kimenetel lehetséges lopásnál, én azonban a sikeres megtalálás legnagyobb buktatójaként még mindig a WiFi és mobilnet kapcsolat szükségességét érzem. Nyílt Wifi azért elég kevés helyen van úgy területileg a városban, meg ugye alapból csak olyanra megy fel a telefon automatikusan, amin már volt egyszer. Mobilnetről meg írtam feljebb, hogy a tolvajok szerintem nem sűrűn fizetnek elő rá a saját kártyájukon.
Ami a többi kifejezett lopásgátló programot illeti, jól mondod, a gyakorlati használhatóságuk jelentéktelen. Én is írtam pl. a héten a Lookout-ról, ők írták le hivatalos válaszban pontosan hogy (nem) működik a programjuk.
A rendőrségi feljelentéssel teljesen egyetértek. Csak nem egészen látom át, hogy lehet a ~100 méter pontosságú cellainformációs lekérdezések alapján megtalálni bárkit/bármit is egy városban.
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Szerintem nem a kijelző, hanem a telefon ébren tartásáról volt szó.
(#28167) flash-
Elméletileg ROM flash után már csak akkor lehet tárcsázót cserélni, ha még nem hoztál létre Google fiókot. Root joggal, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ban kell a phone.apk-t cserélni.(#28187) xSide
Hát ezt sosem gondoltam volna, hogy ez az Android-os verzióban is matatható. Ismét kösz a nagyszerű tippért! Már rá is másztam a beállításokra.(#28214) Kofetto
Sokan ajánlottak a napokban a lLama-t, és a Timerrific-et. A kívánt időintervallumba automatikusan repülő módba teszed a készüléket, és akkor meg se moccan.(#28224) punky10
Ezzel az a gond, hogy a tolvajok és a pult alól vásárlók többnyire nem az a réteg aki mobilinternetre fizetnek elő a kártyájukon.(#28228) Edenyke
Tudom, hogy naptárat mondtál, de mivel nem magyaráztad meg miért annyira fontos, így merem ajánlani a BackuptoGmail-t, ami automatikusan szinkronizálja a híváslistádat, és SMS-eidet a Gmail fiókod megfelelő mappáiba. Korlátozás mentes, viszont fizetős, bár nem drága.(#28229) Ateszpapa
Elméletileg nem mindig a program hibája, sok gyári ROM-on, vagy készüléktípuson eleve nem is lehetséges. Én is így vagyok sajnos az SGS-emmel, pedig kipróbáltam már rajta ezt-azt. Persze nem kizárt, de annyira azért nem hiányzik, hogy eszeveszetten kutassak utána.Na ezért nem vagyok még őstag.
-
atillaahun
veterán
válasz
charlie1975 #28125 üzenetére
Esetleg egy SystemPanel. Bár asszem annak pont a használható része fizetős.
Másik megoldás még ha a Beállítások > Alkalmazások > Futó szolgáltatások-at átnézed, esetleg beírod ide, 1-enként elkezded bezárogatni az ott lévő App-okat, majd figyeled elalszik-e a teló. Nyilván amelyik után igen, az volt a bűnös.
Nagy általánosságba egyébként szóba jöhet a Maps, Navigációs programok, Messenger-ek, leginkább olyanok amiknek köze van a nethez, és tudnak/szoktak szinkronizálni. -
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
JoolsNOS #28029 üzenetére
Lehetne, de nem.
Persze minden szemét alá lehet elég erős hardvert rakni, hogy guruljon, de én nem annyira kedvelem ezt az irányzatot. Nevezetesen, hogy a gyártók fél évente adják ki az egyre újabb és drágább telókat, gyorsabbak mégse lesznek, mert ugyanúgy basznak használható OS-t írni rá. -
atillaahun
veterán
válasz
engine88 #28024 üzenetére
Én már vagy 10 böngészőt végigpróbáltam, többek között a felsoroltakat is. Azok a gagyik.
Igazából az Opera is szar a maga módján, mert valami olyan elbaszott módon írták, hogy az Android folyton bazárja, ha hagyod állni egy kicsit.
Többi viszont olyan lassú és főleg laggos volt görgetésnél meg nagyításnál, hogy falra másztam tőlük, nem beszélve arról, hogy a letöltés rész az Opera kivételével egyikbe se megy normálisan. -
atillaahun
veterán
Nálam általában valami LatinIME.apk névhez hasonló, de lehet T9 is a nevében, gyártó függő.
Ha egyik sem, akkor menj bele a Futó szolgáltatásokba a Beállításokban, ott válaszd ki a gyári keyboardot, és a részletes infók között elméletileg ott van az apk-s neve is.(#28013) engine88
Opera Mini. De az elég fapados, Opera Mobile viszont már viszonylag okos, és még mindig köröket ver a többi böngészőre gyorsaságban.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest