- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz detroitrw #174185 üzenetére
bevallom ezen hozzászólásból kiindulva nyomoztam és tényleg, lefelé ívelő pályán a nova.. Pedig már kb. android 5 óta használom... Kerestem, nyúztam másik launchereket az elmúlt hetekben, smart launcher jónak tűnt, de a homescreen lapok elhelyezése elég problémás (általában 3at használok, közép az alap home, és jobbra-balra a többi oldal. Na ezt a smart launcherrel nem lehet / nem találtam hogy lehetne meglépni). Csak a bal szélső az alap és attól jobbra megy tovább..
Futottak még: Lynx launcher (tableten lehet meghagyom), microsoft launcher de egyiknél sem volt az az érzésem mint novával, hogy "otthon vagyok" Úgyhogy egyelőre ment vissza a nova, amiket itt olvasok bugok, nálam (még?) nem jelentkeznek..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Gorenje Side by side hűtő
- Asus Pen 2.0 SA203H Active Stylus