- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz paler #120198 üzenetére
"mikor telefonálás közbe hívják, akkor pittyeg a telefonja, sőt ha akarja akkor még fogadni is tudja a hívást"
Az a Beállítások - Hívás - További beállítások - Hívásvárakoztatás menüpontban kapcsolható be. A Voda esetében rendesen működik, de megy a Telenornál is. Előbbi saját, utóbbi céges előfizetés nálam.
-
Voice24
őstag
Erre valaki?
-
NandorHUN
addikt
válasz darvinya #120192 üzenetére
Samsung Internet amennyire tudom már elérhető bármelyik telefonra.
Én ajánlom, hogy tegyél vele egy próbát.... Szerintem messze a legjobb böngésző, pedig próbáltam mindent.Asztalon egyébként én is Operát használok, de van rá Add-on ami szinkronitál Samsunggal.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
F.E.K..
senior tag
válasz paler #120198 üzenetére
A hívás utáni értesítést a szolgáltató kezeli, náluk lehet megrendelni (ilyenkor a kikapcsolt telefonra érkezettekről is kapsz értesítést amikor bekapcsolod például).
A hívás közbeni jelzést ellenben tudhatja a készülék, az enyémen például "hívásvárakoztatás"-nak nevezik.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
punky10
addikt
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
In-game vásárláshoz kellene segítség. Az ott megadott érték usd-ben van, a google play forintban akarja levonni. Ezzel nem is lenne gond, ha pl. 9.99USD-ért 3390 Ft-ot akarna levonni. Ez még EUR átváltásnak is elég rossz lenne, nem hogy USD-nek.
Hogy tudnám átállítani a google play-ben használt devizanemet usd-re (mert remélem akkor már a rendes összeget vonná le, a bank meg majd átváltja)?
Köszi! -
picur10
aktív tag
Áfában nem is gondolkoztam.
Akkor a VAT és az ÁFA különbségét visszakérhetem? -
-
GEPESZ66
veterán
Mi a fene baja lehet nálam az Avast-nak, többször olvasom az eszközkarbantartó naplójában, hogy összeomlott!?
Az írta a support, hogy küldjek naplófájlt.
Csak azt tudom, amit az eszközkarbantartó ír, de ebből nem derül ki semmi! -
Somatom
veterán
Tud valaki olyan alkalmazást, ami "külsős" appot is tud floatingban futtatni? Amiket eddig néztem, azokban widgetet, parancsikont, meg néhány előre megadott alkalmazást lehet választani. A Voice Speed Dial persze nincs köztük. Tudom, hogy lutri, mert az app vagy összeomlik az erőszakolástól, vagy nem. De, egy próbát megérne.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
van olyan program, amelyik android törölt fájlokat állít helyre és nem kér root jogosultságot?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok!
Azt, hogyan lehet megcsinálni, hogy Viberben, illetve Messengerben a nevekhez automatikusan rendelt képeket -
felhasználva azokat - , a normál telefonkönyvben / címlistában is megjelenítse a nevek mellett?
(rootolás nélküli mezei user estén)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
YASKATIR
senior tag
Milyen programot tudnatok ajanlani rendszerszintu DNS szerver cserere? Le szeretnem cserelni a DNS szervert mobilneten es az osszes wifi kapcsolaton is az AdGuard sajat DNS (176.103.130.130
176.103.130.131) cimere, de nem igazan talalok mukodo megoldast, ami kollektivan mindenhol lecserelne.Android 7.1.2, MIUI 9
-
YASKATIR
senior tag
válasz vodrosjozsi #120231 üzenetére
Tilos tasmakkal dobalni a yaskatirt...
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Ismerősnek kellene egy olyan navigációs app, ami tömegközlekedéssel is tud útvonalat tervezni és nem fogyaszt sok adatot, ha előre le van töltve az adott ország és város térképe.
[ Szerkesztve ]
-
válasz F.E.K.. #120206 üzenetére
A hívás közbeni jelzést ellenben tudhatja a készülék, az enyémen például "hívásvárakoztatás"-nak nevezik.
Ez is a szolgáltató szolgáltatása, nincs köze a telefonhoz, a telefon csak a felületet adja a beállításhoz, de a szolgáltatóhoz megy ki az igény.
(#120210) picur10: dollárban mindig a nettó árakat látod. Azért van ez így, mert az USA-ban nem egységes a forgalmi adó (sőt, sok államban nem is kell fizetni az online vásárlások után).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wolfskin
őstag
válasz Putyin90 #120234 üzenetére
a BKK futás google maps-et használ, de pl van egy másik, ami letölti a térképet offline, az a neve, hogy "Budapesti..." ennyit ír ki, de sehol sem találom a nevét egy nagy M betű a logója, menetrendek keresésre kidobja a google play. a here nagyon jó offline navi, a tömegközlekedős részét mg sose használtam, arról nem tudok nyilatkozni
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Putyin90
senior tag
válasz basaja #120236 üzenetére
Az elég gagyi párszor próbáltam, de a Google Térképet használom továbbra is, az tud mindent, ami nekem kell, többek között a tömegközlekedéses navit is (hol van a legközelebbi megálló, oda is elvisz, akár gyalog is, aztán megmondja mikor melyik buszra/villamosra/akármire kell szállni). Mivel korlátlan a mobilnetem, így engem nem érint, hogy mennyit fogyaszt, de nem hinném, hogy sokat, de az ismerősömnek kifejezetten olyan kell, ami tömegközlekedéssel is navigál.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ajánlanátok valami jó szotár appot?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Bozek
nagyúr
válasz Wolfskin #120238 üzenetére
(#120240) alratar: A legjobb az Angol nagyszótár, viszont 6950 Ft-ba kerül, az Akadémiai Kiadó honlapján lehet megvenni. Gyakorlatilag ez ugyanaz, mint a papíralapú, csak digitálisan.
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
sziasztok a bkk futár alkalmazásnál nem tudok keresni, mert azt írja ki a google play szolgáltatás nem elérhető? mi ilyenkor a teendő? p9 literól lenne szó, legfrissebb droid
-
Quasi_modo
nagyúr
Kérdezném a tisztelt egybegyultektól, hogy melyik az az app amelyi kiírja hogy hány töltési ciklus van az akkuban? Valamint mA-ban írja ki a töltöttséget.
valami
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, friss androidos lettem, egy jó fotó szerkesztő program iránt érdeklődnék. Hátha van valakinek ötlete, WP után elvesztem az áruházban Köszönöm!
-
-igu-
addikt
válasz pontyos #120247 üzenetére
Nekem az iudesk féle Photo Editor vált be, amire nekem kell, pont jó.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest