- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz beach head #119050 üzenetére
Szerintem nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Azt tudja valaki, hogy a geoládák app az ikonon milyen számot mutat? Néha megjelenik rajta valami szám, ami az app megnyitása után eltűnik. Kikapcsolási lehetőséget sem találtam.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Anyám régi telójáról az újra szeretnék átköltöztetni pár appot (játék), az adataival együtt, de nem sokra jutottam eddig. Tudtok valami root nélküli módszert?
A régi teló egy Huawei P8 Lite, az új pedig egy Xiaomi Mi A1. Próbálkoztam már Play appokkal, nem viszik át az adatokat, a Helium nem kapcsolódik a telóhoz, a PC adb hitelesítése lehet megoldaná, de az adb devices-nél leáll a daemon mert a server out-of-date.
A ShareIt-et és az AirDroidot is próbáltam, nem jók. -
-igu-
addikt
szerver oldalon szűrőket állítasz be, hogy a figyelni kívánt címekről érkező leveleket adott mappákba rakja, majd a levelező kliens IMAP beállításainál csak ezeket a mappákat kéred le
arra figyelj, hogy az alap INBOX mappát mindenképpen be fogja olvasni a kliens, így érdemes az egyéb leveleket is mappázni, csak épp azokra a mappákra nem állítasz be IMAP kéréstA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
air
nagyúr
válasz -igu- #119054 üzenetére
Ez jó ötlet, és működhet is.
Azzal korrigálnám, hogy azokat a leveleket hagynám az inboxban, amikről értesítést akar.
Amikről nem kell értesítés, azokat mappáznám, és azokra a mappákra nem is állítanék be szinkront.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
brd
nagyúr
Egyébként ez egy általános windows "bug" (hogy az update által telepített utolsó driver sz.r), nem telefon típustól függ.
Milyen telepített driver? Az van a képen, hogy nincs driver. Egyébként is, mit keresne a WU-n az összes hulladék Android eszköz drivere?
The only real valuable thing is intuition.
-
őstag
-
7Sony7
addikt
Dualos topicban szó volt a Blueborne-ról, csak már nem akarok offolni. Szóval: a telóm sebezhető, azt írja. Viszont semmi megoldást nem kínál, csak, hogy kapcsoljam ki a bluetooth-t. Van erre megoldás? Vagy ilyenkor mi van? 5.1 van a telómon, de nem találtam infót, hogy ezt mikortól oldották meg?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
-
7Sony7
addikt
válasz Viktor0610 #119062 üzenetére
??? Írjak a Huaweinek? Szerinted érdekelné őket? Nem igazán hiszem.
t181: ezekszerint akkor nem verziófüggő, hanem évjáratfüggő?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz 7Sony7 #119065 üzenetére
Arra gondoltam, ha a gyártód le... nem foglalkozik a frissítésekkel, akkor nem igazán van más megoldás, mint a Bluetooth kikapcsolása vagy a veszélyes élet bekapcsolt Bluetooth mellett.
(Véleményem szerint ezek a droidos vírusok sebezhetőségek túl vannak értékelve. Nem kicsit.
2001 óta foglalkozom mobilokkal, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam olyannal, hogy valami vírus, sebezhetőség miatt volt ügyfélnek, kollégának problémája.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
7Sony7
addikt
válasz Viktor0610 #119066 üzenetére
Ja, már értem. Kemény vagyok, marad a bluetooth!
-
brd
nagyúr
Akkor megegyszer: a kepen az lathato, hogy nem talalt drivert a Windows (bovebben: az adatbazisaban nincsen egyik driverben sincs olyan HW ID megadva, mint az erzekelt eszkoze), es nem az, hogy talalt, de az nem jo. Az, hogy ez MTP driver-e, vagy nem, mellekes.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
csipuka
senior tag
A gyari gmail app tudja a label szerinti ertesitest. Csak azokra kell beallitani notification-t ami erdekel.
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok! Hogy kell a weben a Google Play / Alkalmazásaim listából törölni a réges rég kipóbált, de nem tetsző és telefonról rég letörölt alkalmazásokat? Tehát a webes listából IS törölni kéne..
-
MODERÁTOR
-
intensa_man
tag
Sziasztok! Tudtok olyan QR kód olvasó appot, ami wifin keresztül összeköthető PC-vel? Hogy úgy működjön, mint egy vezetékes rádugott olvasó. Vagy akár USB kábelen keresztül is jó lenne...
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Firefoxban tényleg nem lehet átrendezni a könyvjelzőket, vagy csak én nem találom?
-
ergoGnomik
tag
Gigabyte Simba SX1-emet készülök leváltani. Szeretnék valami biztonságos törlő alkalmazást. Olyat, ami képes nem csak a felhasználói és ideiglenes fájlokat, hanem a nem foglalt tárterületeket is nem visszaállíthatóan takarítani. De lehet az is elég lenne, ha valaki el tudná magyarázni hogyan kell előhozni a telefonban a titkosítást. A beállításokban ott, ahol minden neten elém került leírásban emlegetik nincsen.
-
Zeki
nagyúr
válasz ergoGnomik #119080 üzenetére
Csinálsz a telefonban egy kikapcsolt állapotban hangerő fel+ bekapcs gomb nyomást, és ott visszaállítod az eredeti állapotot.
-
MODERÁTOR
válasz ergoGnomik #119080 üzenetére
Bár én is titkosítás után törlöm az eladásra szánt készülékeim, szerintem jó kompromisszum lehet, ha letörölsz róla mindent, telemásolod "üres" fájlokkal, majd azokat is letörlöd.
Xiaomi 13T
-
7Sony7
addikt
Üdv srácok. Dual simes telóm van, eddig a 2. simet csak bejövő hívások fogadására használtam.
Most viszont hívni akartam róla, de rájöttem, hogy nem tudom hogyan kell. Úgy értem, eddig úgy volt állítva, hogy fixen az 1. ről indítsa a hívást, de így nem tudok a másikról hívást indítani.
Ha úgy állítom, hogy mindig kérdezze, az meg macerás. ( 10 ből 1-2 hívást indítok a 2. ről.)
Van valami értelmesebb megoldás?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-igu-
addikt
válasz 7Sony7 #119083 üzenetére
drupe dialer-t használok, kényelmes
a kontakt nevét csak ráhúzom az oldalsó ikonok közül arra, amelyik szimpatikus (hívás, sms, mail, viber chat, miazmás)
[link]dual sim esetén mindkét kártyához tartozik ikon
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
7Sony7
addikt
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ki milyen alkalmazast hasznal arra, hogy monitorozza az akku terheleset?
Egesz konkretan arra lennek kivancsi, hogy egy-egy adott alkalmazas mennyire terheli az akksit.
MIUI alapu Androidot hasznalok.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
SG3rg0
őstag
Ti a telefonról a mentéseket mivel csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.