- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz Clemi #120339 üzenetére
"...a hálózati helyről elért mappa tartalmát nem hajlandó más sorrendben megjeleníteni, csak név szerinti sorrendben."
Sanszos, hogy (ahogy a többiek írják) ez is a W10 "hibája" lesz, mert nálam W7 megosztással ugyanolyan opciók vannak a sorrendre mint helyben.
Másik alkalamazást sajnos nem tudok ajánlani, én megelégedve használom ezt évek óta így másikat nem kerestem.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
castiels
addikt
Paypal alkalmazás playről miért nem tehető fel 7.0 rendszerű huawei m3 lite tabra?
Azt ìrja nem kompatibilis..
P9 lite mobilra feltehető pedig -
zeon.hu
nagyúr
válasz aicon #120362 üzenetére
Nem is értem az ilyet...
Simán megy az is Tabon pedig.
Ilyenkor megoldás lehet egy online apk letöltő oldal vagy az apk mirror.#?*@&!
-
alpihun
senior tag
Hali!
Kellene nekem egy teljesen fapados (view-only akár, nem fogok szerkeszteni vele) pdf-doc-ppt(-excel) app.
Tehát semmi nagy funkció nem kell bele, csak legyen reklámmentes teljesen, megnyissa ezeket a cuccokat s ne töltse sokáig a fájlt.Nagyon sokat letöltöttem már, de vagy hegyig van reklámokkal, vagy lassan tölti be a fájlt, legtöbbször mindkettő.
Ja s a ppt slideokat egymás alá rakja ne swipeolni kelljen.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
picur10
aktív tag
Google play-ből semmilyen módon nem lehet alkalmazásokat vásárolni, míg nincs társítva eszköz? Még nincs meg a teló. Az itunes-ban nem volt ilyen gond.
-
picur10
aktív tag
válasz Somatom #120367 üzenetére
Mikor az iPhone-t vettem, míg ideért, egy halom időszakosan akciós alkalmazást megvásároltam. Nyilván nem volt hová telepítve, de az accountomon ott volt, és mikor kezembe fogtam a telefont fel tudtam tenni a korábban megvett alkalmazásokat (ami közül volt ami addigra már nem volt akciós)
Csak kíváncsi voltam, hogy ez lehetséges-e android eseték is. Ha nem, nincs vége a világnak. -
picur10
aktív tag
Értem, köszönöm!
Bár igazán rám lehetne bízni, hogy az accountomhoz rendeljék, aztán hogy tudom vagy akarom-e telepíteni, legyen az én gondom.
Jó, elég ritka ez a helyzet, nem is morgok többet.Köszi!
-
Fall-N
veterán
válasz picur10 #120371 üzenetére
Elvileg a régi Androidos telefonjaid is tárolva vannak a Google Playben. Ha nem telefonról nézed, hanem például számítógépről akkor kiírja ha be vagy jelentkezve, hogy az alkalmazás kompatibilis az eszközeiddel. Ilyenkor szerintem engedheti a vásárlást. Ha túl régen volt telefonod és elavult, akkor lehet, hogy már nem menne azon, akkor viszont sajnos nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Android Nougaton nincs beépített screen recorder a rendszerben? iOS-en van nagyon jó 11-től felfelé. Ha nincs, ki milyen ingyenes szoftver tud ajánlani?
-
Vesporigo
aktív tag
Valaki használja a Weather App Pro alkalmazást? Nemrég szereztem meg promóban, nagyon bejön a felülete, állapotsávra is kitettem, de mintha itt nem frissítene automatikusan, csak ha belépek a programba. Másnak frissülnek automatikusan az állapotsávon az időjárásadatok? Ha igen, mennyi időközönként? (Nem találtam sehol a programban frissítési gyakoriság beállítást. Azt is kikapcsoltam, hogy képernyő zárolása után bezáródjon az app. Honor 8 a telefon.)
-
galaxys80
veterán
Van valami korlátja a OneDrive telefonról történő feltöltésének?
Tegnap elindítottam kb 1300 képet, de az utolsó 285 képet már nem hajlandó feltölteni, hibára hivatkozva. -
bigdady
nagyúr
Hali
Olyan appot keresek ami azt tudja bekapcsolására mint iPhone-on a ne zavarj funkció vagyis foglaltat jelez ha hívnak de én látom hogy nem fogadott hivásom volt de a hivo ezt nem tudja. Sajnos Android ne zavarj csak némít és nem szimulál foglalt jelzést. Kösz[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ha PlayStore-ban megveszek egy app-ot, akkor azt utána az összes eszközömre érvényes és telepíthetem?
Poweramp-ra gondolok konkrétan.
Amúgy a Poweramp helyett melyik zenelejátszót ajánlanátok még, aminek jó a Jukebox-ja is és a hangja is minőségi?
-
Styleair
aktív tag
-
air
nagyúr
válasz SunMount3r #120383 üzenetére
Amennyiben kompatibilis az eszközöd, igen.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Az androidos chrome-ban hol tudom állítani a kezdő oldalt? Mindig az előző oldalt vagy oldalakat nyitja meg.
-
Annak kapcsán, hogy felvásárolták az MXPlayer-t, lehet hogy ennek is is jó lesz a jelenlegi verzióját elmenteni?
-
őstag
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy Oldman2 remek munkájának köszönhetően már magyarul is elérhető a Google Play-en a Macrodroid automatizáló.
Használjátok egészséggel!
Az észrevételeket, javaslatokat szívesen várjuk a program topikjában!Millió köszönet Oldman2!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
pontyos
senior tag
Helló! Napi szintű térképes navigációnak jó a Goggle térkép, vagy van jobb? Goggle térkép eseteben pl hallottam, hogy sokszor óriásit téved. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest