- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
...feladtam a harcot az Android életciklusainak megértésére. Sztem. a fejlesztők is, API11 felett teljesen más módszereket alkalmaznak.
Segítséget szeretnék kérni: egy príma Wayteq xtab700dc-t szeretnék rábírni az Eclipse-szel való együttműködésre most WinXP, (egyébként linux alatt, ami esetünkben könnyebbnek tűnik).
Android 4.1.1 alatt kell windows driver? Ha igen, tudja-e valaki, hogy ezekhez a remek kínai termékekhez hol lehet szerezni/mit lehet használni?
Van egy "Internal Memory" (pontosabban csak az van...) feliratú fa-struktúrám. (nem rootolt gép). Ez vajon hova lehet be-mountolva? Vagyis hogyan érhetem el programból? (Rögtön a '\' alatt lehet?) Ha esetleg valaki rootolt gépet használ, megnézné?
Előre is hálásan köszönöm!
((Bocsánat, hogy nem tényleges programozást kérdezek, de oda szeretnék eljutni ezzel a géppel is. Másutt nem hiszem, hogy segítséget találok erre a problémára...)) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest