- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Hát, nem is tudom mit kéne csinálni. Az egy dolog, hogy szórakoztat ha írok valamit és sikerül... de végül is azért kezdtem ezt tanulni, hogy megélhetési céllal is visszavergődjek valahogy erre a területre . Jól láthatóan azonban alkalmazottként semmi esély rá, ha pedig csak úgy a piacra írkálnál ezt azt, így ott eléggé ki vagy szolgáltatva a Googlenak és a Play Store - nak. Most elég kevéssé látom hogy ilyen szempontból miképp lenne reálisan értelme az Android Studio + Kotlin eszközt tovább nyüstölni. Lehet, hogy elpazaroltam csak rá az időt és mást kellett volna tanulni. Pythont, vagy nem tudom mit.
Bár ahogy látom más fórumokon manapság még a webes backend, frontend is telített. Sőt, ismerősöm 7 év banki rendszergazdai múlttal is hónapok óta parlagon hever.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest