Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Köszi a tippeket, utánaolvasok, ki fogom próbálni amiket nem ismerek belőle.
Sok mindennel játszom, kísérletezem amibe belebotlok... igazából csak a tapasztalás, tanulás kedvéért írogatom amiket most csinálok. Érdekes, hogy pár programsorral olyan funkciókat lehet megvalósítani, mint az írott szövegek felolvasása... ugyanakkor például éppen ebben jött elő, hogy ha előkészítem
tts = TextToSpeech(mycontext, ttsListener )
majd a listener initjében szeretném beállítani a default lokációnak megfelelő hangot ...
val voice = tts?.voices?.first { it.locale== Locale.getDefault() && !it.isNetworkConnectionRequired}
if (voice != null) {
tts?.setVoice(voice)
}
Hát a tts.voices egy 389 elemű lista, amelyből nekem csak az a 2-3 elem kell, ami megfelel néhány paraméternek. Ennek a listának a szűrése ( .filter{} ), keresni benne ( .first{} ) elemet a mostani tapasztalatom szerint baromi lassú... egyelőre nem találtam azt a módszert ami ne tűnne nagyon lassúnak.
A másik, hogy intiben beállítom a sebességet (alapból is amúgy is 1 lenne gondolom)
tts?.setSpeechRate(1f)
de ennek ellenére az első néhány megszólalás sokszor nagyon hadarós. Aztán lelassít a beállított normál tempóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest