Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Billingclient-et használt már valaki?
Hogyan lehet tesztelni?
Feltettem egy előzetes verziót a Play tesztek közé, de az még nem jelent meg, és már tudom, hogy rossz benne a vásárlás
Viszont azt sem tudom megnézni a Studio-ból futtatva sem, hogy hogyan lenne jó... Jelenleg ott tartok, hogy a Google-féle mintakódból kiszedtem az összes ellenőrzést, így agyatlanul felsetupolja a BillingClient-et egy SKU-ra, és szépen összedől a program. (A Play Console-on létrehoztam termékeket megfelelő névvel.)
Ha nem agyatlanul történik a Billing setup, hanem a minta szerint, akkor nem csinál semmit, mert valamelyik SKU ellenőrzésnél nem teljesül a feltétel, el sem indul a client.
Valamelyik ellenőrzést kivéve mondott olyat a logban, hogy ehhez a userhez nincs engedélyezve fizetés erre a termékre. Ez WTF. ?
Ha valaki már csinált ilyet, akkor megköszönném a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont azt sem tudom megnézni a Studio-ból futtatva sem, hogy hogyan lenne jó...