Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A kártya beállítása után kért egy budget-et tőlem, és ha annak elérem az 50-90-100%-át, akkor minden project owner-nek küld email-t (ezt még nem sikerült kipróbálni, nem vagyok még 50%-nál sem). Ezek alapján ha gáz van, akkor egy gyors leállítás - megjavítás jó lehet ilyen helyzetben, főleg a fejlesztés során nyilván.
Firestore-ban collection-ök vannak (bár igaz, ezek ~ táblák). Az adatbázis - backend rész annyira nem az én műfajom, de igen, természetesen ez is megoldható benne (és ez a jó megoldás szerintem is). A "kapcsolótábla" tartalma (helyessége) viszont tőled függ, ha te rossz id-t írsz bele az userid "oszlopba" az egyik rendelésnél, akkor nem fog szólni neked senki... legalábbis én nem tudok róla, hogy itt lehetne ilyen kényszereket létrehozni.
Alapvetően szerintem nyugodtan gondolhatsz a firestore-ra úgy, mint egy sql adatbázis, max az ilyen dolgokat, mint a kényszerek, neked kell implementálnod (-> firebase functions részben ezt elég jól el tudod intézni). Ez sem egy vészes dolog, sima nodejs-ben megy az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs