Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Mivel már volt egy csomó Android Studio maradvány, fogtam az egészet töröltem, és feltettem újból; persze a legújabb JDK alá. Ez pont a fél napot vette igénybe, mire a proxy-tól kezdve mindent beállítgattam.
De továbbra sem bírom rendesen működésre bírni. Egy új project tökéletesen működik, de a régi, amit a github-ról töltöttem vissza, egy csomó régi beállítást (pl. korábbi gardle) keres.
Lehet vajon a projectet frissíteni valahogy?
Vagy ez tényleg úgy működik, hogy mindent abban kell végigvinni, amiben az ember elkezdett dolgozni?? Se JDK, se projekt-környezet nem frissülhet? (legalábbis automatikusan)Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni, reggel óta szórakozok, és semmire nem jutottam, semmi használható doksit nem találtam. Előre is köszönöm, ha valaki megszán. Lehet, hogy én csesztem el valami teljesen triviális dolgot, csak épp nem jövök rá, hogy mi a nyavaja lehetett az.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest