Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Hello!
Nem értem mi a bajod. Az, hogy nem ismerem el, hogy lefikáztatok?
A téma címe: android programozás, nem pedig android programozás profiknak.
Nem értem miért baj, hogy nulla tudással ide mertem dugni az orrom.Amúgy ennyi volt! Megfejtettem az AS-t.
Ettől könyebb dolgot...mi ebben a nehéz? Lego az egész, teljes grafikus felület, alig kell írkálni.
Ott egy nagy telefon képernyő, bal oldalról bele dobálom ami kell, megadom, hogy mit csináljon és kész.
Így minden hozzá értés nélkül, pár óra alatt 70%-osan meg tudom csinálni.
Lassan el kezdhetem csinálni a sajátomat. Az ODK-t el is vetettem.Arra kell még rájönnöm, hogy mentse el a bevitt adatokat, de ezt írtam is, hogy semmit se konyítok adatbázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest