Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Webview-val szórakoztam egész nap, az a bajom szerintem, hogy javás ez a panorámás cucc, amit csináltak. Többféle formátumban elküldte a készítő, de egyszerűen nem tudom rávenni a cuccot, hogy menjen. Persze nagy a valószínűsége, hogy én rontok el valamit. Jah belső tárhelyről kell, hogy betöltse ezt, nem tudom, hogy számít-e valamiben.
Szinte mindig adobe flash, css, html5 nincs támogatva hibát kapom, de a telefonomon egy-két variációban betölti, viszont akkor jobbra-balra ha lépkedek, fehér lesz, meg néha egy csíkban megjelenik a kép, szóval nem az igazi.Hozzáteszem, a tárgy neve mobilkommunikáció, direkt nem szoftverfejlesztőnek szakosodtam, hanem hálózati mérnöknek, gondoltam jó lesz ez a tantárgy, erre android programozás, jól meg...szivattam magam.

Ráadásul a 26főből kb 2-en álltunk neki a programnak, ismerős sincs, aki értene ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest