Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Buko01 #45492 üzenetére
Ha csak filmre meg netre kell és egyszerűbb játékokra,akkor minek adsz ki ennyi pénzt érte ?
Nézd meg ezt : Prestigio 8 Gb HD+ 24.990-ért.Nem vagyok dealer,csak nekem is ilyen van és
tutin megy a cucc.Nem akarlak lebeszélni,csak gondolkodj el ezen.Sok tab volt a kezeim között
és meg kell mondjam ár/érték arányban ez veri mindet.Ha nem vagy maximalista,akkor
ezzel is meg leszel elégedve,a többi lóvédat meg költsd másraPersze ,hangsúlyozom,ez csak
egy szubjektív vélemény volt a sok közül.Válassz jól és sok sikert !
[INFO] -
Atti1112
aktív tag
Egy Prestigio tab-ba a 32 Gb-os micro sd belefér még ? Úgy értem,hogy ez a plafon ? A 64-est már nem ismerné fel ? Vagy csak 16 gigásig jók bele a kártyák ? Köszi.
-
Atti1112
aktív tag
Aki még szeretne egy könnyed tabot kari előtt, az siessen
24.990-ért vettem ma a madaras tescoban egy ilyet :
Szerintem a 2 magosok közt ez nagyon cool,eddig vitt minden játékot,gyors,jó a multitaskja is.
Szép a kijelző,a betekintési szöge nem jó,de úgyis csak szemből bámulom,hangja közepes,HD-ben akadás mentesen tolja a Youtube videókat,SOKKAL jobb a wifije,mint a Nexus 4-emnek,szóval ennyiért nagyon tuti. 2 év gari van rá.Gyerkőcnek lesz karira,de én is bevállalnám hosszabb távon is.Szerintem : ajánlott.
Prestigio
Processzor típus ARM Cortex A9
Processzor frekvencia 1,5 GHz Dual-Core
Kijelző mérete 7"
Kijelző felbontás 1024 x 600 pixel
Memória 8GB ROM / 1 GB RAM
Memória bővítés MicroSD
Operációs rendszer Android 4.1 Jelly Bean
Adatkapcsolat WiFi
Csatlakozás 3.5mm audio jack, micro-USB
Beépített kamera Előlapi Kamera
Akkumulátor kapacitás 4000 mAh
Méret 192.4 x 119 x 9.11 mm
Súly 360 gramm
Tartozékok hálózati töltő, OTG kábel, USB kábel
Extrák 8GB beépített háttértár, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, Flash 10.1 támogatás, gravitációs szenzor, gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, HD felbontású kép, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakításGarancia 2 év
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest