- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbronn
csendes tag
Sziasztok! Van itt egy Teclast M40 Pro 2023 tablet, amin a PIN elfelejtése miatt egy Facrory reset-et kellene csinálni. A problémám az, hogy indítás után nem tudom behozni a menüt. Akárhogy nyomom a Power és a Volume - gombokat, az Android elindul. Egy Teclast M40 Plusszon ugyanez működik. Lenne esetleg valakinek valami ötlete a probléma okára, megoldására?
-
bbronn
csendes tag
Igen, csak a zene-videó-játék hangok nem működnek. Töltésjelzés van és a kameraválás is rendben megy. Most vettem észre, hogy a képernyő alján a szoftveres vezérlőgombok közül a hangerő fel-le gombok szürkék, míg a többi fehér. Ellenben érzékeik az érintést, és a hangerő csúszka is megjelenik.
-
bbronn
csendes tag
Sziasztok! Tesco-s Open Dott tabletem van, amelyben kicseréltettem a miniUSB csatlakozót. A visszakapott tableten azonban nincs hangjuk az alkalmazásoknak-videóknak, fülhallgatóval sem. Eddig a tabletnek semmi baja nem volt. A rendszerhangok működnek. Visszaállítottam a gyári beállításokat, de nem oldotta meg a problémát. Elronthattak valamit a szerelésnél vagy egyéb baj lehet? Találkozott valaki már ilyen problémával? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest