Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok...Erről mi a véleményetek? Esetleg tapasztalata valakinek? Mennyire komoly és megbízható cucc ez???
OVERMAX OV DualDrive 7 ????? -
billyjack
csendes tag
válasz
tjb007 #42660 üzenetére
Szia! Igen úgy gondoltam, hogy DVB-T tunerrel, de ha nem muszaj, akkor az nélkül is jó lenne, mert van külön set top boxom is. A lényeg az lenne, hogy tudjak ranta TV-t nézni, tudja kezelni a gps-t és wifi-s is legyen. Kamionos vagyok és ez miatt érdekelne, hogy mindezt alapból tudja. Köszi, hogy foglalkozol a kérdésemmel, várom a válaszod, tanacsod, hogy milyent lenne érdemes keresnem?
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasgatni, de nem igazán találtam választ a kérdésemre. Olyan táblagépet keresek, amelyik alkalmas arra, hogy gps, wifi es TV nézés. Tudtok ilyent elfogadható árban???? Jah és jó lenne mindez 10 collban. Várom az infokat, tanácsokat, hogy milyent és merre keressek? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EarFun Clip – cimpazaj
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest