-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok...Erről mi a véleményetek? Esetleg tapasztalata valakinek? Mennyire komoly és megbízható cucc ez???
OVERMAX OV DualDrive 7 ????? -
billyjack
csendes tag
válasz
tjb007 #42660 üzenetére
Szia! Igen úgy gondoltam, hogy DVB-T tunerrel, de ha nem muszaj, akkor az nélkül is jó lenne, mert van külön set top boxom is. A lényeg az lenne, hogy tudjak ranta TV-t nézni, tudja kezelni a gps-t és wifi-s is legyen. Kamionos vagyok és ez miatt érdekelne, hogy mindezt alapból tudja. Köszi, hogy foglalkozol a kérdésemmel, várom a válaszod, tanacsod, hogy milyent lenne érdemes keresnem?
-
billyjack
csendes tag
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasgatni, de nem igazán találtam választ a kérdésemre. Olyan táblagépet keresek, amelyik alkalmas arra, hogy gps, wifi es TV nézés. Tudtok ilyent elfogadható árban???? Jah és jó lenne mindez 10 collban. Várom az infokat, tanácsokat, hogy milyent és merre keressek? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest