Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemo
tag
lanchert csak marketekben lehet találni? még egyet sem birtam letölteni.. most oda kéne a tablet is? úgy nem lehet, hogy letöltöm pc-re és kártyával át?
amit mondtál oldalt onnan, hogy töltök le? bejelentkeztem rákatt, hogy letöltés, bejön egy ablak, mondom, hogy okk és nem történik semmi az ég világon.. -
hemo
tag
válasz
tjb007 #15455 üzenetére
lanchert csak marketekben lehet találni? még egyet sem birtam letölteni.. most oda kéne a tablet is? úgy nem lehet, hogy letöltöm pc-re és kártyával át?
amit mondtál oldalt onnan, hogy töltök le? bejelentkeztem rákatt, hogy letöltés, bejön egy ablak, mondom, hogy okk és nem történik semmi az ég világon..
-
-
hemo
tag
sziasztok, tabletre hol lehet találni skyneket, háttereket widgeteket stb?
-
hemo
tag
-
hemo
tag
Sziasztok!
Biztos kérdezték már, de nem olvastam végig..
Tableten amin 2.2 android van, lehet frissiteni vagy Magyarositani?
Lehet rajta állitani Magyart, de csak 1-2 ikon neve lett Magyar és az almenük és az összes leirás maradt Angol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Update 04.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest