Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci
tag
válasz
cidalain #75311 üzenetére
Szia!
Köszi
, kipróbáltam de nem működik se a CTRL+N se a másik.
Eddig sikerült megtalálnom a képernyő feloldás kombót, ez: CTRL+FN+ESC
Az appváltás megy a szokásossal: ALT+TAB
Az appok menüjében visszafelé: FN+ESCEzen kívül kellene még vagy az éppen futó alkalmazás bezárása kombó vagy az összes alkalmazás bezárása, illetve a gyors beállítások menüt lenyitó kombó, meg a beállításokon belül mondjuk a wifi vagy bluetoot be/ki kapcsoló csuszkáját működtető billentyű vagy kombó...
Az apropója egyébként, hogy a tabnak hol működik a digitizere, hol nem, így viszont mesenézésre még jó a gyerkőcöknek, ha meg az említettek is meglennének, akkor gyakorlatilag bármire tudnám használni..
Ötlet még?
Üdv:
bci -
bci
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következő témában:
Bluetooth billentyűzettel szeretném használni az Android tabletem (Asus TF103c), működik is szépen, de van 1-2 funkció amit nem tudok vele megcsinálni. Vannak e erre valamilyen billentyű kombinációk?
- képernyőn lévő alkamazás bezárása?
- gyorsmenü elérése (ez fentről lefelé húzással jön elő, de billentyűzettel hogyan?)
- beállítások menüben pl Wifi résznél a ki-be kapcsoló csúszka mozgatása?Előre is köszönöm a válaszokat, én sokat próbálkoztam már, de ezekre még nem találtam megoldást.
Üdv:
bci -
bci
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következő témában:
Bluetooth billentyűzettel szeretném használni az Android tabletem (Asus TF103c), működik is szépen, de van 1-2 funkció amit nem tudok vele megcsinálni. Vannak e erre valamilyen billentyű kombinációk?
- képernyőn lévő alkamazás bezárása?
- gyorsmenü elérése (ez fentről lefelé húzással jön elő, de billentyűzettel hogyan?)
- beállítások menüben pl Wifi résznél a ki-be kapcsoló csúszka mozgatása?Előre is köszönöm a válaszokat, én sokat próbálkoztam már, de ezekre még nem találtam megoldást.
Üdv:
bci
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest