- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemista családtagnak kellene egy tabletet néznem ajándékba. 8-10" körüli, lehetőleg 4:3 képaránnyal. 3G-4G nem kell. Játszani szerintem nem sokat fog rajta (lány), inkább a sulihoz, pdf, word dokumentumok, e-mail, filmnézés, net, facebook, youtube.
Tárhely16-32 Gb szerintem (ha véletlen filmet akar rá tenni).
Ár: ~60 ezer Ft. Ha van ez az ár felett nem sokkal best buy, akkor nem gond, de kb ezt lőttem be, hogy talán találni ennyiért már megbízható masinát.A tablet legfontosabb tulajdonsága az legyen, hogy soha ne kelljen mókolni vele. Nem volt még soha androidos tabletem, ebből kifolyólag nem is értek hozzá. Így nem szeretném a hétvégéimet ezzel tölteni.
Új, lehetőleg gyártói garanciás legyen (életre meguntam a GSM boltokat és társaikat). Milyen irányba induljak el a keresgéléssel?
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest