Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JJJ

csendes tag

válasz tjb007 #45393 üzenetére

Egy utolsó kérdést szeretnék még feltenni:
    (És természetesen tudatában vagyok annak, hogy valószínűleg nincs egyértelműen legjobb választás)

Akkor ha jól értem és eltekintünk a gyári garancia mértékétől (mert felárért van lehetőség a viszonteladónál garancia kiterjesztés),akkor a wayteq 79QCI a Concorede TAB SLIM illetve a Prestigio Diamond/Quantum is beletartozik az általad ajánlott típusok közé?
    Mert ahogyan Te is említetted mind tudásban, mind minőségben körülbelül egy színvonalat képviselnek, így nyugodtan dönthetek szimpátia alapján az üzletben, nem fogok egyikkel sem mellé nyúlni?

• JJJ

csendes tag

válasz tjb007 #45386 üzenetére

Köszönöm gyors válaszod, ezek szerint sikerült a megfelelő készülékek között keresgélnem.

Lenne még néhány technikai jellegű kérdésem:
    -Érdemes-e a 4 magos irányba nézelődni, vagy pusztán marketingfogás a dolog, és teljesítményre semmi pozitív hatása nincs a 2 magosokhoz képest?

-Mi a különbség a Prestigio Quantum és Diamond között?
    A háttértár mérete egyértelmű (8 vs 16) és az is, hogy a Diamond fém hátlapot kapott. Ezen felül esetleg van valami más?

-A WayteQ xTAB-79qci és a ConCorde Tab SLIM-ról is találtam pozitív eredményű teszteket.
    Ennek ellenére azt mondjátok, hogy a Prestigio Diamond a jobb választás?
    Anyaghasználatban mindenképp, de teljesítményben is felveszi a versenyt az előbb említett 2 konkurenssel?

• JJJ

csendes tag

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen tabletet tudnátok ajánlani a piacon lévőkből.

Amik az igényem lennének:
    -kijelző 7"-10" IPS (talán a 8" arany középút lenne a legpraktikusabb)
    -újat, Mo.-i forrásból szeretnék vásárolni
    -Android rendszerűt
    -lehetőség szerint minél nagyobb akku kapacitás és garancia
    -keret 50e

A felhasználása 90%-ban internet böngészés lenne. De szeretnék valami erős hardverrel szerelt, időtállóbb darabot (ha lehet informatika terén ilyet mondani)

Az én avatatlan szemeim a következőkön akadtak meg:

Alcor Zest Q813IX tablet, fekete (Android)
    WayteQ xTAB-79qci tablet, fehér (Android)
    Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 (PMP5785C_QUAD)
    Alcor Zest Q813i tablet, fekete (Android)
    ConCorde Tab SLIM 16GB tablet, White (Android)
    Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 (PMP7079D_BK_QUAD)

Segítsetek legyetek szívesek, melyik lenne a legjobb választás?

Köszönöm előre is!
    J

• JJJ

csendes tag

Sziasztok,

Úgy döntöttem haladok én is a technikával és vennék itthonra egy tabletet.
    Ki szeretném kérni a véleményeteket, mi számít most a piacon jó vételnek.
    Amik az igényeim lennének:
    -10" kijelző (vagy e körüli) ahogy ez előző hozzászólásokban láttam, IPS-ben érdemes gondolkodni.
    -3G nem fontos, de ha USB stickkel bővíthető (ne adj Isten adják is hozzá) az természetesen nem hátrány
    -memóriakártyával bővíthető legyen
    -HDMI kimenet nem létfontosságú
    -kamera, bluetooth szintén nem döntő érv
    -üzemidő versenyképes legyen
    -főleg internetezésre illetve filmezésre lenne használva (minimális játék)
    Minőségben és tudásban is korszerű kis szerkezetet szeretnék, amire max 70e Ft-ot tudnék szánni.
    Megköszönném ha tudnátok ajánlani néhány ezen elvárásoknak megfelelő gépet.
    (Elsősorban Magyarországi vásárlásban gondolkodom, de ha tudtok megbízható külföldi helyet ajánlani amivel még senkinek nem volt rossz tapasztalata, akkor meggyőzhető vagyok)

Köszönöm előre is a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák