Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
Sziasztok..
lenne egy pár kérdésem.
Nekem ez a Tablet dolog új pálya viszont egy kinézett darab már van több napnyi olvasás után...
ARCHOS 80 G9elsőnek valami olcsó kategóriát lőttem be de rájöttem, hogy ez marhaság mert csak szívok majd vele.
így ezt a darabot néztem ki...
akinek van megkérdhetem, hogy írna egy pár sort, hogy milyen követelményei voltak és mi fogadta az eszköz kézhezvételétől.Vagy mi lenne amit ilyen 300€ hatáig ajánlatok.... Ebben az összeg határban van itt Asus eepc is olyan 275€ körül Atom N570es cpu 1GB ddr3 és 10"... de az kis lapos..
egy tablet lehet h jobb lenne.
Ami a cél: net, olvasni, nyelvet tanulni, kép és zene ...köszi válaszokat
jó éjt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest