- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
Tényleg nem rossz amit linkeltél. Eddig a RamosW12 is tetszett, de ez most jobb vételnek tűnik
RamosW12
http://www.merimobiles.com/Ramos_W12_8inch_4_3_Capacitive_MultiTouch_CortexA9_p/meri0651.htmAmúgy nekem meggyűlt a bajom egy kínai csodával (1,2-es Samsung, 8", rezisztív tablet), pedig már járt a kezem alatt 3 típus is. Akksi hibás lehet a drága, mert csak hálózatról hajlandó működni. Küldtek új töltőt, de nem oldotta meg a problémát. Posta vissza Kínába és full refund a vége
Így jártam, most nem a legjobban, pedig tetszik a gép és a sebessége.
-
Unsign
tag
Egész jó kis cikk:
-
Unsign
tag
Megjött a Flytouch3-am
Szombaton adta le az eladó a DHL-nek a megbízást, vasárnap felvettét Hong Kongban és ma jött a DHL autó és kézbe adta a cuccot. Vám, Áfa nuku. Mondjuk digitális képkeretet rendeltem
Netre kábellel kötöttem, mert nincs wifi és szabványos csatlakozója van. Flash videók ugyan nem tökéletes minőségben, de futnak. Angry Birds száguld.Eddig bíztató. Ja, és a rezisztív kijelző kifejezetten jó.
Majd még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest