- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Én nem tartozom közéjük.
Bocs, hogy redundáns elemek kerülnek ebbe a hozzászólásba, de úgy érzem, muszáj ismételnem magam.
1. mindenképpen lecsaptam volna erre a tabra (0THM, komoly erőforrás, huawei-es pozitív tapasztalatok)
2. az MHL valóban extra lett volna. de van alternatíva
3. a linkelt oldalak alapján tettem fel a kérdésemet
4. nem mágikus megoldásra, csak felhasználói tapasztalatokra apelláltamegyeseknél a fórumozás okvetlenül kioktató attitűddel párosul, csak hogy nevelti vagy nevelői frusztrációjukat kompenzálják
-
Pazolini
senior tag
Azt hiszem, együtt tudok élni vele, hogy csak dlna és wifi segítségével prezentálok, máskülönben ping-pong ütőként is nyerő választás volt.
Persze örömmel venném, ha magyarázatot kapnék tőletek ezek után, mi is az a tablet, és mire való, ha a MÉDIApad nevű hüvely csöppet sem médiajátszó... -
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Vettem 0%THM-re egy HUAWEI MediaPad M3 8.4 méretű telekomos független (LTE) ketyerét.
Elégedett vagyok vele. Egyelőre a kapott ROM-mal megy, de nagyon várom már a Nougat OTA frissítést.
Sztereón a hangja egész elfogadható, jacken megfelelő fejessel már komolyabban is élvezhető köszönhetően a dedikált AKM dac-nak, amivel ezt a prémium verziót szerelték.
LTE-s verzió, épp ezért jó lenne, ha lehetne klónozni a SIM-et legalább adatforgalomra, arra az esetre, ha nincs Wi-Fi lehetőség a közelben.
Szeretném prezentációkra is használni munkahelyen, de nagy csalódás, hogy nem MHL-képes az USB-port, illetve nem C-type. Így marad a Wi-Fi és a DLNA. MirrorCasthoz nincs megfelelő megjelenítő eszközöm.
Ami fura, hogy MTP és PTP (média- és képátviteli funkció) beállítható USB-re. De hát mivel lövöm át?
Vettem egy direkt mikroUSB 2 HDMI sima 4K kábelt az MHL-képes lejátszómhoz, de "no input signal" feliratig jutottam csak MHL-képesség híján tablet oldalon.
Talán a mikroUSB-HDMI adapter lehetne megoldás, de félő, hogy az se működne, noha a neten ehhez a tablethez dedikált darabról lehet olvasni. Szerintem FAKE. Vagy itt van EZ...
Amúgy azt írja a Computer - Tablets angol teszt, hogy könnyű pótolni ezt a funkciót... ?!Idézem: "there was no HDMI port. There isn’t one. However, all you need to do is buy the appropriate USB to HDMI cable (cheap),"
Én ez alapján (is) döntöttem e mellett a tab mellett, de már csere nem lesz, mert tetszik az erő, P8 mellett nincs semmi tanulandó vele, vagyis handy (a mérete is kézreállóá, meg a telekomos baráti hitel banki hitel mellőzésével is meggyőzően gyors és kellemes dolog: 2 ho 0ft, majd 22x 4500.-!
Ti hogyan oldottátok/oldanátok meg ezt a video outx/mirroring kérdést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest