- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
ben-ga #82355 üzenetére
A Digi B3 1800 MHz-es frekvencián sugározza a 4G-t. Viszont ez kisebb területet fed le egy torony esetén, azaz a teljes országos lefedettséghez több tornyot kell építenie. És a Digi nulláról kezdte ezek építését. Ebből következik, hogy szerintem a Digi esetén sosem lesz 100% a lefedettség, így adott esetben tökmindegy. De tény hogy a Digi nethez elég a B3 támogatás. Aztán vagy lesz térerő vagy nem :)
-
cidalain
veterán
válasz
ben-ga #82051 üzenetére
Szerintem kevés, igen. Főleg úgy hogy a telód valószínűleg jobb ennél, így egy ilyen tablet visszalépés lenne felhasználói élményben.
Persze lehet 8" is, csak itthon nincs 8"-os tablet 3 GB rammal.
Kintről 8-ban pl Chuwi Hi9 Pro, Teclast M8, mindegyik 100-110 dolcsi, 8.4"-osak. Nekem a Chuwi jobban bejön a soc miatt. Hogy van e EU raktáron azt nem tudom, de Banggoodon van olyan szállítási mód kínából, hogy itthon garantáltan nem jön rá plusz költség. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
ben-ga #59323 üzenetére
LG G Pad 8.0
(#59325) laceb
Igen, magyar nyelvű (ha a rendszer nyelve is arra van állítva).
Olvasásra töklétes, szerkesztésre meg gyakorlatilag alkalmatlan, legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom 8 hüvelyken.(#59326) Viki84
100%-ra azért nem mondanám, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy a töltővel valami nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest