- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Hat igen, ezek az orok dilemmak. Igazabol gondolkodtam, a 70-es nekem igazandibol a 250GiB hattertar miatt jonne be. Kapacitiv vagy rezisztiv nem igazan izgat. Asszonykam LG Optimusa is rezisztiv es teljesseggel jol kezelheto (nameg a SE P990 erintokijelzoje utan meg sztem a leggagyib rezisztiv is megvaltas).
Nincs GPS? Nagy kaland. Ha autozunk, ott a Navigon 2310 PNA, ha meg hirtelen kell valami navigalas akkor ott a Legenden a Google Mapsos navi, ha belfoldon vagyok 3g-n, esetleg Ndrive/Navigon.
Igazabol nekem a legfontosabb a fentebb emlitett featureok lennenek. Esetleg megfejelve egy jo PDF nezovel pdf-ben megkhm..vett magazinok olvasasara.
Market nincs, hat, nem optimalis, de tudok nelkule elni. Halistennek a dolgok tobbsegehez hozzaferheto az apk installer, onnet meg mar egyenes az ut.
+ szerk:
3G-t is at lehet hidalni, mivel latom, hogy pl. ezen az 1.5-os archoson van usb port. Ugyis van itthon egy elfekvo Huawei E220-es, ha nagyon kell, veszek bele egy prepaid 3g-s kartyat,oszt csokkolom, van 3g. Nem elegans, kilog meg minden, de ha kell, ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest