Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolokas
üzenetére
És megjött, működik, nem kamu?
Mert több fórumban is felbukkant ez a bolt, de senki sem mer rendelni, köztük én sem. Gyanúsan olcsó, lásd pl egy 400 ezres telefon 250. Vagy Galaxy A50 40-ért.
Az is gyanús, hogy nem utánvétes. Csak előre utalásos a rendelés, én márpedig az életben nem utalok előre, hogy aztán fussak a pénzem után. A domain is gyanús, kb 1 hónapja jegyezték be Franciaországban, a felügyelete pedig egy panamai cég kezében van. A cím egy magánlakás, a telefonszám pedig titkos.
Valószínűleg hamisítványokat forgalmaz. Vagy használt cuccokat. Ezeket máshol olvastam.
Egy szóval marhára nem éri meg és a helyedben figyelném azt amit kaptam, nincs kizárva, hogy nem fog működni túl sokáig. Pár árnak utánanéztem a okostelefonos listából és még Kínából sem lehet úgy megrendelni a cuccokat, hogy a feltüntetett áron rentábilisan tudja eladni a termékeket.
Ja és az Igazságügyi Minisztérium honlapján bár fent van a cég, de pl kiskereskedelmi eladásra nem jogosultak. Van jó pár profil bejegyezve a Titán Consulting kft-hez, de pont kiskereskedelmi tevékenység nincs.
Szóval én nem rendelnék egy gyufát sem tőlük. De ha te megkaptad és működik a cucc, akkor szerencsés vagy. -
cidalain
veterán
válasz
zolokas
üzenetére
életemben nem hallottam még erről a cégről (ez persze minősíthet engem is)
a feltüntetett 1 éves garancia azt sejteti, hogy a terméket nem a Huawei Magyarországon keresztül szerzik be, a cég nem hivatalos hazai viszonteladó, mert a Huawei Magyarország az itthon forgalmazott tabletekre 2 év garanciát ad.
ettől még persze tekinthető jó vételnek az ára alapján, csak ne fusson bele az ember garanciális problémába, mert az nagy valószínűség szerint csak bolti garancia, ami nem feltétlenül jelent jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX