-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Fenyerot minimumra, felesleges cuccokat kikapcsolni (pl ha wifi nem kell kozben, akkor azt). Az en tabletemhez is 1A tolto van, hasznalat kozben is siman feltolti par ora alatt, elegnek kellene lennie. Viszont szutyok minosegu kabel tud ilyen hibat okozni, igy elso korben kiprobalnam masik kabellel (mondjuk amit pl egy okostelohoz adtak gyarilag)
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Egyébként sem szerencsés dolog állandóan bekapcsolva tartani. Meg, nem is elegáns módszer. Nem tudod szenzoreseményhez kapcsolni? Közelségérzékelőre, vagy a tablet kamerája által detektált mozgásra kapcsoltatni a kijelzőt? Én EZT használom a kamionban. Sorbanállásnál ráfókuszálom az előttem álló kamionra. Ha megmozdul, akkor a detektor broadcast üzenetet küld az automatizálónak, ami erre ébreszt engem. A Te esetedben akkor kapcsolna be a kijelző, ha megjelensz a figyelt mozgástérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest