- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Elvileg így kellene működni.
Én amikor visszavittem, hogy nem jó, az eladó kipróbálta, és azt mondta, hogy szerinte meg jó, nincs semmi baja.Ha úgy értékeli, hogy nincs semmi baja, miért ne adhatná el mégegyszer?
Amúgy a barna doboz, amiben kaptam a készüléket nem Asus szalaggal volt lezárva, hanem egy Expert ellenőrző szalaggal.
Egy Expert nevű cég pedig szg forgalmazással és szervizeléssel foglalkozik Magyarországon. -
válasz
cidalain
üzenetére
Mi a Nexusról beszélünk, arra is igaz ez? Azok alapból refurbished-ek... (mármint, amit edigitalnál kapni lehet) és igen, tudom mit jelent a refurbished. Egyébként amióta többször újnak adtak el visszavitt cuccot az Editigalosok, pont nem hiszek én már ezekben, még ha ez is a "törvény" vagy akármi. Nekem is visszavitt bt billentyűzetes tokot adtak el ott. Vissza is vittem.
Szóval az,hogy nem tehetik meg, hogy eladják újra, megteszik. Akár refurb a cucc, akár nem. Csak előbbire könnyebb ráfogni, miért is van újra eladva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX