- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
tjb007 #62918 üzenetére
Nem értek egyet, biztos, hogy lehet szerkeszteni a max aksi kapacitást.
android / platform / frameworks / base / master / . / core / res / res / xml / power_profile.xml
Ez az a fájl, ami a romban van, ebben van megadva a pontos érték. De a működő romban már nincs benne, legalábbis nem ebben a formában. Tehát, ha sikerülne csinálni egy update.zip-et, akkor feltételezem sikerülne javítani a hibát. Sajnos ezt a részét még nem tudom hogy kell, de igyekszem utánajárni. Sajnos cappa mester még nem reagált, de majd ha lesz ideje remélem fog. -
miksza63
újonc
válasz
tjb007 #62918 üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben kutakodtam én is és ezt is találtam Asus Transformer Pad TF103CX 8GB Refurbished.
Erről mi a véleményed?
Az árkategóriába végül is bele lehetne szuszakolni, viszont 10 colos a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- Facebook és Messenger
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest