Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien13
tag
válasz
ClioRS
üzenetére
Majd megyek még egy kört
Nekem a Samsungon kívül az összessel az volt a bajom (mondjuk, csak az itt ajánlott márkákat próbáltam ki), hogy mindnek erőteljesen kellett tapizni a kijelzőjét, én a telefonommal ahhoz vagyok szokva, hogy rásóhajtok, és már csinálja is, amit akarok. Plusz a KitKat oprendszer nekem valamiért szimpatikusabb, mint a Jelly Beam, ami a legtöbben van. Én nem vagyok guru, nem értek a frissítéshez, oprendszer variáláshoz, optimalizáláshoz, így olyat keresek, ami indítástól felhasználóbarát. Jövő héten rápislantok, hátha lesz LG, éppen nem védte le valami barom egyedi jelszóval (tegnap a MM-ban egy kivételével az összes Sammivel ez volt a helyzet, mondta az eladó, hogy csókolom, mennek a szervizbe, a kölkök ezzel szórakoznak
) szóval megtapizhatom. Nekem olyan gép nem kell, aminek erővel kell használni az érintőképernyőjét
Az a 0,5 GB RAM valóban valszeg nem oszt-szoroz... -
kisza25
félisten
válasz
ClioRS
üzenetére
7000 mAh aksi, írd le mit mérjek le és megteszem

IPS nem fordulnak át a színek egyáltalán,
itt van részletes leírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem a Samsungon kívül az összessel az volt a bajom (mondjuk, csak az itt ajánlott márkákat próbáltam ki), hogy mindnek erőteljesen kellett tapizni a kijelzőjét, én a telefonommal ahhoz vagyok szokva, hogy rásóhajtok, és már csinálja is, amit akarok. Plusz a KitKat oprendszer nekem valamiért szimpatikusabb, mint a Jelly Beam, ami a legtöbben van. Én nem vagyok guru, nem értek a frissítéshez, oprendszer variáláshoz, optimalizáláshoz, így olyat keresek, ami indítástól felhasználóbarát. Jövő héten rápislantok, hátha lesz LG, éppen nem védte le valami barom egyedi jelszóval (tegnap a MM-ban egy kivételével az összes Sammivel ez volt a helyzet, mondta az eladó, hogy csókolom, mennek a szervizbe, a kölkök ezzel szórakoznak
Az a 0,5 GB RAM valóban valszeg nem oszt-szoroz...

Dr.NX