- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjb007 #56056 üzenetére
Igen az ME176C/CX-re gondoltam és itt nem tudom, hogy az 5.0-ás frissítéssel melyikkel járok jobban teljesítményben, mert elvileg ez kitudja kihasználni a 64 bites processzorokat.
LG G pad 7.0-ban lévő processzorra próbáltam rákeresni, hogy 64 bites-e vagy sem, de nem találtam semmit.
De mondjuk az is ott van, hogy melyik gyártó, hogyan tudja optimalizálni rá az androidot.Pl. A samsung a galaxy s advance telefonnál amikor kijött a 4.1.2 sikerült olyan kernelt írniuk ami teljesen elcseszte a telefont. Még egy youtube videót sem tudott lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged