Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Köszönöm!
Beszámolok mindenképpen! Görgetés böngészés közben milyen? Egyenletes, folyamatos, nem akad?Ftomm:
Akkor én miért szívtem vele, mint a torkos Borz?
Az első akkora karc volt gyárilag, hogy azt hittem, ez fiature, nem bug.
A második szoftveresen hulladék volt a 4.1.1-el. Írtam is, hogy egy 400 megás avi-t nem játszott le rendesen. Katasztrófa volt.8 éve használok Mac-et, és iOS-t is mióta létezik, és ilyet még nem éltem meg. Nem támasztottam az Alcatel-el szemben túl nagy elvárásokat, de azért na...
Erre a két funkcióra viszont nem vennék továbbra se retinás mini-t 105 000-ért. Viszont lefoglaltam egyet, így ha holnap átvétel után ez se hozza az elvárható szintet, akkor viszem vissza az edigital-ba és irány az iStyle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- RedMagic Astra
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Beszámolok mindenképpen! Görgetés böngészés közben milyen? Egyenletes, folyamatos, nem akad?
A második szoftveresen hulladék volt a 4.1.1-el. Írtam is, hogy egy 400 megás avi-t nem játszott le rendesen. Katasztrófa volt.
Erre a két funkcióra viszont nem vennék továbbra se retinás mini-t 105 000-ért. Viszont lefoglaltam egyet, így ha holnap átvétel után ez se hozza az elvárható szintet, akkor viszem vissza az edigital-ba és irány az iStyle.
Dr.NX