- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
cinemazealot #49675 üzenetére
Köszönöm!
Beszámolok mindenképpen! Görgetés böngészés közben milyen? Egyenletes, folyamatos, nem akad?
Ftomm:
Akkor én miért szívtem vele, mint a torkos Borz?Az első akkora karc volt gyárilag, hogy azt hittem, ez fiature, nem bug.
A második szoftveresen hulladék volt a 4.1.1-el. Írtam is, hogy egy 400 megás avi-t nem játszott le rendesen. Katasztrófa volt.
8 éve használok Mac-et, és iOS-t is mióta létezik, és ilyet még nem éltem meg. Nem támasztottam az Alcatel-el szemben túl nagy elvárásokat, de azért na...
Erre a két funkcióra viszont nem vennék továbbra se retinás mini-t 105 000-ért. Viszont lefoglaltam egyet, így ha holnap átvétel után ez se hozza az elvárható szintet, akkor viszem vissza az edigital-ba és irány az iStyle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest