-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
violentSt #45633 üzenetére
Na én is a miix 2-vel vagyok így,hogy az istennek se tudom megszokni(el is boltolom),mert asztali gép helyett nem jó olyan pici rajta minden ,kifolyik a szemem,ha meg a megjelenítésnél nagyobbra veszek mindent,húzgálni kell. Mobil eszközként meg annyira puritán akár a programokat nézve,akár az explorer,droidnál megszokott alap dolgokat vagy nem lehet,vagy körülményes elővadászni. Tiszta primitív az egész Metro-s rész,programok nagy része használhatatlan,ami meg jobb lenne az meg fizetős.
Asztali programok az érintővel - gondolok a kétujjas nagyítás,dupla koppintás,stb.-re - alig használhatók. Az asztali explorer megy rendesen,de a többi böngésző, ki merem mondani érintővel használhatatlan,ígérgetnek ekkorra,meg akkorra működő verziókat,de szerintem valami miatt direkt késnek vele.
Sebességben a gép gyors lenne,meg az is tetszik,hogy ugyanúgy jelennek meg net oldalak,ahogy asztali gépen is kinéznek,viszont mobilnetről használva jóval több adatforgalmat produkál,úgy néz ki inkább maradok a droidnál,használhatóbb.
Ami nem tetszik,de az nagyon,a hangminőség.A saját hangszórója elég gyatra,fülhallgatóval meg egy 1500 Ft-os gagyi mp3 lejátszó minőségét produkálja.supreme7: Böngészőkkel,egyéb programokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged