-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Speedy86 #43914 üzenetére
Nekem a boltban mondta a srác. Ott még 6db volt, a pesti oldalon nem emlékszem hogy 9 vagy 19-et mondott-e.
Nyilvánvalóan a dizájnt kell megfizetni főként a kütyünél. Nagyon szép amikor álldogál a szekrényen mint egy kistévéA fejhallgató csatlakozó elég negatív helyen van, a hengeres rész oldalán, ahol fogja az ember. Ha be van dugva a füles, nem kényelmes fogni. Ez például egy nagy mínusz pont., és a hangerő gomb is mehetett volna 2-3 cm-el feljebb, a kamera és a fényérzékelő pedig a hosszabb oldal közepére mert így logikátlan és nem is a legjobb. ( mivela cég is fektetett módra tervezte, nem tudom a kamera miért oldalt van
)
Azért sokszor nem értem a tervezőket, hogy készítenek valamit, és egyszerűen olyan hibákat ejtenek mintha ők nem vették volna kézbe a saját terveiket. ( anno azért nem vettünk samut mert a csarlakozók elhelyezése nagyon nem tetszett)
Csak hogy ne csak jókat írjak, mielőtt valaki megvádol hogy a lenovo fizetett ügynöke vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest