- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
marcyman #37787 üzenetére
Ha pdf olvasásra kell, akkor rögtön kiesnek a 7" modellek. Legalábbis szerintem. Mivel a pdf-nél nem szokott működni az újratördelés, ezért kénytelen vagy teljes méretben nézni. Ehhez pedig nagy kijelző és ahhoz az átlagnál nagyobb felbontás szükséges. Könyvolvasáshoz természetesen nagyon jók az átlag 7" táblák is, mert egy könyvet (epub, mobi, ... ) mindíg a képernyőmérethez igazítja az olvasó szoftver, tetszőleges betűméretben. De, ahogy írtam, ez az, ami a pdf-nél csak korlátozottan működik.
Kínából megrendelve már hozzá lehet jutni 10"-s, HD felbontású táblákhoz, kb ilyen árban, amit te írtál.
Pl. ez a típus : Cube U30GT2
Igazából én is kíváncsi vagyok a cuccra, mert néhány napja rendeltem, de még nem érkezett meg.
Magyarországon a hasonló tudású cuccok (pl. retina kijelzős myaudio 10" méretben) 80ezer körül vannak.
Kisebb felbontással viszont nem nagyon lehet pdf-et olvasgatni. Próbáltam, 10"-s táblán, 1024x768 felbontással, hát nagyon nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest