-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
kelzsoca #2742 üzenetére
Ehh, csak bosszant nagyon, amikor olvasom ezeket a tipikus balkáni fogásokat
Az ilyen emberek miatt nem küld sok UK eladó HU-ra, mert tele lett a tökük az eltűnt csomagokkal (ha nincs tr. nr. akkor a PP/Ebay térít a vásárlónak, majd bevasalja az eladón; sima küldemény esetében elég egy 'item not received'"-el pofátlanul átvágni az eladót)
(akkor van gáz, ha vki olyan hülye, h megadja a pozitívat, és utána tünteti el a csomagot)Vannak (még) (angol) gentleman-ek: nekem pl. szó nélkül utalta vissza az eladó egy X60s laptop árát, mert a gép el sem indult (!), és mivel SOS kellett gépet venni, megkértem, gyorsba' küldje vissza. Megtette. Persze én is másnap már postáztam, és küldtem neki mailben a szelvény fotóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged