Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Apple MacBook
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
b0bcat #27003 üzenetére
Én is úgy saccoltam, hogy kb. az új gép árának a fele... Bár ha belegondolok, hogy kb. 5 perces melónak tippelném... Ha forrasztva van, akkor 10.
Dehát a srác ezt mondta, írásos infót meg nem sikerült szereznem.
Ja! Ami külön szép ezekben a prestigiokban, hogy azt írják, a prestigio.com/service oldalon találni a lokális szervizek elérhetőségét. Van egy budapesti, meg egy... nem is tudom, tán miskolci szerviz. Ők közölték, hogy a tablet gépekhez semmi közük, forduljak bizalommal az asbis.hu-hoz.
Fordultam, infók tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Lenovo Tab 7 Essential
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest