Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
Üdv!
Kb egy hete vettem egy ilyen tabletet (a fehéret
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Összességében én azt mondom,hogy ezért az árért vidáman megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Dr.NX