-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24466 üzenetére
Hú de rohadt kiváncsi vagyok.Végre valaki(ne értsd félre,bár ne kellett volna)aki betud számolni a gariztatásról.
Remélem leirod majd részletesen hogy mennyi pénzbe,illetve időbe került az egész,hisz nem sok info van erről.Talán megnyugodnak azok is akik pont a gariztatás miatt nem mernek rendelni.Mondjuk a sógorom egy telót küldött vissza a minap,arra is kiváncsi leszek,majd irok róla én is.
Márcsak azért is érdekesek ezek az esetek,mert mindkettő olyan hogy a magyar szervizek simán elhajtanának vele.
Te a töltőt vágtad szét és nem is tudtad visszaküldeni ha jól tudom,a sógorom meg playstore-t akart rá azt addig mókolta a gépet mig tégla lett.
Visszaküldte próba szerencse alapon.
Mindkét esetre kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest