- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ok, legközelebb ügyelek rá
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Csak nincs most sok időm, este is kb.annyit használtam amíg ide beírtam, aztán bealudtam
Csináltam képeket még mikor megjött, ha lesz időm felteszem.Ja, és MyAudio 1016DCC

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arc Raiders
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile 2
- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Dr.NX