Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
szilchi
üzenetére
Nekem csak annyi problémám volt, hogy a 4:3 -as képarány miatt nehezen találtam direkt az ilyen méretű tabletekhez készült tokot de méret alapján vadásztam egyet (amit amúgy nem igen használok).
(#17519) ityam
Amit itthon is meg lehet vásárolni, Mali-400 van benne és léteznek 3G -s változatban is azok a Samsung tabletek. Ezek közül most a legolcsóbb a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus de ebben nincs beépített 3G modem és nem is csatlakoztatható semmilyen módon sem hozz.
Szintén Mali-400 -as a hamarosan megjelenő ConCorde tab 9.7 IPS Plus, ebben szintén nincs beépített 3G modem viszont van lehetőség USB stick csatlakoztatására.
"Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?"
Ezek a tabletek ha csak nem valamelyik szolgáltatónál vásárolod kártyafüggetlenek, tehát bármelyik szolgáltató SIM kártyáját belerakhatod.
"Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?"
Ha szükséged van rá akkor érdemes de ehhez nem ártana tudni, hogy mely modemeket kezeli a készüléked.
Mi ennek a tabletnek a pontos típusa ?"Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?"
Megoldható de ez nem Windows, nem két kattintásból áll. Kell hozzá az adott modem drivere, ezt bele kell forgatni a kernelbe etc. etc., szóval elviekben lehetséges a gyakorlatban viszont -ha csak nem vagy ROM főző- nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX