- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
válasz
mr.geeZ #1724 üzenetére
Helló !
Az aksi időt egy nappalos szolgálat alatt tapasztaltam úgy ,hogy 5-10 perces kihagyásokkal tapicskoltam, olvastam szines magazinokat , néha felmentem a netre, de persze mindezt 25-50 % fényerő mellett ( az olvasáshoz elég volt a 25 is ).
Így reggel 8-tól olyan du 16-17-ig ment egyfolytában, majd 18 óra körül tettem töltőre.A kijelzőre itt : PocketBook IQ701 találtam egy linket, ez talán valóban pontosabb mint a "gyári" adatok.
A tokot egész véletlenül láttam meg a vaterán egy tablet hirdetése kapcsán, az E-phone forgalmazza , itt a link és a kép róla : 7" tablet tok .
Van egy kihajtható támasztéka, elég stabilan tartja, nekem tökéletesen megfelel.
Sokat kerestem hasonlót,de itthon csak őket találtam, és ennek nagyon örültem, ráadásul roppant korrektek !Fólia gyárilag nincs rajta, kérdeztem a forgalmazót lehet-e tőlük rendelni hozzá, de még nem válaszoltak _ ünnepek,stb...
De mindenképp érdemes lemérni az kijelző méretet, mert én is berendeltem 7" fóliát a gigateltől, de ez "más" 7" amit küldtek az hosszabb és keskenyebb mint az IQ-é !!!
Egyébként a kijelző és úgy az egész gép összeszerelése példás és ez nem vicc, amit korábban kezemben fogtam kinai cuccokat, hát azok csak jelenthetnek ennek !!!Kb. ennyi .
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest