- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
F.B.I. #12041 üzenetére
Ugyan nem tablettel, de egy hasonló árkategóriájú kínai vakuval jártam most úgy, hogy garanciás. Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Az persze lepattintott, mert már kicsúsztam az ő általa adott 30napos cseréből, beszéljek a gyártóval. A gyártóval pedig lebeszéltem, hogy visszaküldöm. Így is lett. 600g a cucc(persze a határ a postán 500g-nál van) így 4300 jó magyar forintomba került az odaposta. Cserébe a feladási ár 15x-ig biztosítva van a csomagom(bőven benne van) és 7-10 nap az odaút és nyomon követett.
Egyelőre várok, mert a héten adtam fel. Remélem megérkezik. A hölgy a postán azt mondta, hogy a vámon majd jól kielemzik, hogy fizetnem kell-e vámot utána mikor kiviszik, de megnyugtatott, hogy mivel garanciális ügyintézésről van szó, amiről a csomagban lévő dokumentumok is tanúskodnak, így biztosan átengedik.
Hát remélem. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert sosem postáztam még semmit sem Kínába, de főleg nem gariztattam velük soha semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest